Thor Love and Thunder: Chris Hemsworth viert einde met bijzondere foto

Films & Series Jeroen Kraak 2 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Thor: Love and Thunder is een van de grote Marvel-titels die op de planning staat. De opnames zijn nu afgerond.

Stiekem is Thor: Love and Thunder voor ons een van de grootste Marvel-titels waarnaar we het meest uitkijken. De cast zit vol met ster-acteurs en we zien eindelijk helden als Thor, Peter Quill, Nebula en Valkyrie terug.

Spin-off Mad Max streeft nu al waslijst aan Hollywood-films voorbij

Thor is terug in Love and Thunder

Tien jaar geleden kroop Chris Hemsworth voor het eerst in het kostuum van superheld Thor. De eerste films waren niet zo goed, maar langzaamaan ontpopte de held zich tot een van de lievelingen in de Marvel-stal. Vooral Thor: Ragnarok is een van de beste Marvel-films van het vorige decennium. Ook waren de optredens in The Avengers natuurlijk onvergetelijk.

Binnenkort mag Hemsworth opnieuw op eigen been staan in de film Thor: Love and Thunder. Met onder andere Natalie Portman, Christian Bale, Matt Damon en Russel Crowe mag je met recht spreken van een sterrencast. De grote vraag is natuurlijk of we na deze film een (nieuwe) vrouwelijke Thor hebben. Als we de geruchten mogen geloven neemt Natalie Portman wellicht het stokje over.

Thor: Love and Thunder is door de corona crisis uitgesteld. Het is dan ook goed nieuws dat de opnames in Australië eindelijk zijn afgerond. Hierdoor lijkt de film dus op tijd klaar voor de nieuwe releasedatum van 6 mei 2022.

Bijzondere foto’s

Om het einde van de opnames te vieren heeft Chris Hemsworth een leuk kiekje gedeeld op zijn Instagram. Daarop zien we naast de acteur ook regisseur Taikia Waititi. “That’s a wrap. De film wordt te gek en grappig maar kent ook een paar gevoelige momenten. Ik wil de cast en crew bedanken die deze geweldige Marvel-reis hebben gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen