Tiny Tina’s Wonderlands schittert in gloednieuwe trailer

Games Jelle van Es 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Tijdens de Game Awards zijn er weer heel wat trailers van verschillende games verschenen. We beginnen de dag met de trailer van Tiny Tina’s Wonderlands, die begin volgend jaar uitkomt.

Tiny Tina’s Wonderlands is een interessante spin-off op de Borderlands-reeks. Deze keer speel je een avontuur zoals die door Tiny Tina wordt verteld en waarbij je vele verschillende fantasie-invloeden hebt.

Tiny Tina’s Wonderlands trailer

Tiny Tina’s Wonderlands staat gepland voor 25 maart van volgend jaar. In de nieuwe trailer komt het verhaal naar voren. Daarin zie we hoe Tiny Tina als een Quest-master een bordspel gaat spelen. Het is aan de speler om op die manier rond te rijzen in een fantasierijk land om het uiteindelijk op te nemen tegen de Dragon Lord en zijn leger skeletten. Dit personage heeft wat plannen om de wereld te veroveren en het is aan jou om dat te voorkomen. Daarvoor kun je aan de slag met verschillende personages en leer je hen ook kennen. Bekijk de trailer hier.

Verder heb je Valentine. Die zichzelf ziet als een dashing rogue, die als een held optreedt. Maar anderen zien hem meer als een nobody. Hij houdt van het spel en wil graag meedoen, waarbij hij er alles aan doet om te winnen. Verder heb je Frette. Een robot die eigenlijk failliet is, maar zich door Valentine laat overtuigen mee te doen aan het spel. Zij is loyaal en probeert Valentine zoveel mogelijk uit de problemen te houden. En dan heb je nog Torgue, die je wellicht wel kent uit de wereld van Borderlands en verantwoordelijk is voor diverse wapens in de game. Hij heeft zijn oude leven achter zicht gelaten om als een muzikant zijn geluk te beproeven in het spel. Of dat een goed idee is, dat is nog maar de vraag.

Volgend jaar dus losgaan

Mocht je dit interessant vinden, dan kun je de game dus vanaf 25 maart gaan spelen. De game komt daarbij uit op alle belangrijke platformen.

GTA Online krijgt bezoek van deze bekende rapper en een oude bekende

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen