Tiny Tina’s Wonderlands kun je perfect met je vrienden spelen

Games Jelle van Es 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het duurt niet meer heel erg lang voordat je los kunt gaan met Tiny Tina’s Wonderlands. Het is een mooie stand-alone spinoff van de Borderlands-reeks. En de game doet iets wat in Borderlands 3 ontbrak.

Begrijp me niet verkeerd, Borderlands 3 was een heerlijke game en heb ik met veel plezier gespeeld. Toch ontbrak er een mogelijkheid die gelukkig wel in Tiny Tina’s Wonderlands wordt doorgevoerd: crossplay.

Tiny Tina’s Wonderlands krijgt wel crossplay

Met crossplay heb je de mogelijkheid om vanaf je PlayStation 5 te spelen met een vriend die op zijn Xbox Series X speelt. Tiny Tina’s Wonderlands gaat die mogelijkheid ondersteunen. En daarvoor gaan wel een klein beetje terug in de tijd. In 2017 zorgde Fortnite er voor dat het mogelijk was om crossplay voor elkaar te krijgen. Twee jaar later kwam Borderlands 3 uit. Maar de game uit 2019 had die mogelijkheid niet. En dat was toch wel een gemiste kans. Dat gaat aangepast worden in Tiny Tina’s Wonderlands. Want volgens Randy Pitchford, de grote man bij ontwikkelaar Gearbox, gaat het nu wel lukken.

En dat is toch wel fijn, want Wonderlands is net als Borderlands 3 echt een game die het best tot zijn recht komt wanneer je het met vrienden speelt. Nu heb je daarbij dus een obstakel minder. Want door deze oplossing maakt het dus niet uit op welk platform je vriend of vriendin speelt. Het enige dat zij moeten, is de game hebben. Als dat het geval is, dan kun je gewoon perfect samen gaan spelen en genieten van het avontuur.

Binnenkort beschikbaar

Je hoeft niet meer heel erg lang te wachten op Tiny Tina’s Wonderlands. De game staat gepland voor 25 maart. Onlangs hadden we de mogelijkheid om alvast de game te spelen. Wat we daarvan vonden, dat lees je in onze preview.

Tiny Tina’s Wonderland Preview: Borderlands in de Middeleeuwen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen