Titans preview (vanaf 11 januari op Netflix te zien)

Tech Martijn Pijnenburg 9 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

DC Comics is lekker bezig. Het eind vorig jaar uitgekomen Aquaman werd een verrassend grote hit en ook de serie Titans loopt lekker.

Een groot nadeel was echter dat die laatste voorheen enkel op DC’s eigen streamingdienst kon worden bekeken. Gelukkig is de serie vanaf aankomende vrijdag ook op Netflix te zien.

Preview: Titans

Mocht jij nog wat jonger zijn (of gewoon van animatieseries houden natuurlijk), dan is de kans groot dat je vroeger Teen Titans hebt gekeken. Deze superhelden serie was een groot succes waardoor men wel brood zag in een live-action versie.

Zoals wel vaker het geval is kwam dit project in eerste instantie maar niet van de grond. Totdat men besloot om een dergelijke serie te gaan produceren voor DC Universe, een streamingdienst welke zich volledig richt op films en series van DC Comics.

Dit project kreeg de naam Titans en het eerste seizoen verscheen in oktober vorig jaar op DC Universe. Gezien het feit dat deze streamingdienst echter niet in Nederland beschikbaar is moesten fans hier nog even wachten. Het goede nieuws is dat Titans vanaf vrijdag 11 januari ook via Netflix te bekijken is!

Titans is dan misschien geen exacte remake van de eerdergenoemde animatieserie, maar het voelt zeker aan als een duistere variant ervan. De serie is namelijk lekker bruut en trapt meteen af met een hoop actie. Opvallend is dat er ook veel klassieke pophits in de serie te horen zijn. Het is een beetje te vergelijken met de geniale soundtrack van Guardians of the Galaxy, maar dan toch net wat anders. Hoe deze muziek in de serie verwerkt is kun je het beste zelf ontdekken.

Zoals bij wel meer series is er sprake van meerdere verhaallijnen, waarvan gezegd moet worden dat de één aanzienlijk boeiender is dan de ander. Gelukkig zijn er altijd nog de gevechten, die een saai subplot alsnog goed weten te maken. Wanneer de verhaallijnen uiteindelijk samenkomen wordt het echter pas echt interessant.

Titans is een veelbelovende serie welke zeker het kijken waard is. Al helemaal nu het eerste seizoen naar Netflix komt. Blijf onze site in de gaten houden voor de laatste nieuwtjes rondom deze en andere DC films en series.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen