Nieuwe Top Gun: Maverick-trailer belooft heel veel goeds

Films & Series Jeroen Kraak 29 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het duurde even maar nu komt Top Gun: Maverick komt eindelijk naar de bioscoop. Nu zien we de laatste trailer van de nieuwe film met Tom Cruise.

De film Top Gun was de definitieve doorbraak van Tom Cruise. De originele film dateert alweer uit 1986. Nu, meer dan 35 jaar later, komt eindelijk een vervolg of op de actiefilm. Wellicht denk je dat de inmiddels 59-jarige acteur wat oud voor de rol is, maar in de trailer zien we daar niets van terug.

Dit is Top Gun: Maverick

Zelf beschrijft Paramount de film als volgt: “Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.”

Na flinke vertraging eindelijk in de bioscoop

We mogen het opvallend noemen dat we Top Gun: Maverick nu daadwerkelijk gaan zien. De film stond voor het eerst gepland voor 12 juni 2019, maar dat ging niet door omdat de vliegscénes volgens de makers niet goed genoeg waren. Vervolgens was de release verschoven naar 24 juni 2020, maar we weten inmiddels allemaal waarom het niet doorgaat. Precies, corona groeide roet in het eten.

We moeten nog even wachten op Top Gun: Maverick. De film verschijnt vanaf 26 mei in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen