Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 1 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #178

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks wat deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 178.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Lichtgevende kap die haargroei stimuleert

Als een kuikentje onder de gloeilamp; dat is waarschijnlijk hoe je je voelt met deze rood verlichte kap op de hoofd. De kap met verlichting moet de haargroei stimuleren en is makkelijk te verbergen onder een pet. Al is een kale plek ook makkelijk te verbergen onder een pet, dus bespaar jezelf deze 286 euro en zwetende kale knikker.

haargroei pet AliExpress
Haargroeihoed (Afbeelding: AliExpress)

286,47 euro

AliExpress topper: Pizza Hut AirPods case

Deze AirPods case in de vorm van een pizzadoos is er een voor de pizza fans. Of eigenlijk in het specifiek voor de Pizza Hut-fans. Want zeg nou zelf, pizza’s van Pizza Hut zijn niet de real deal, of wel?

Pizza Hut AirPods case
Je AirPods in een mini-pizzadoos (Afbeelding: AliExpress)

1,03 euro

Zonnebril uit de toekomst met ingebouwde oortelefoon

Alsof het blokkeren van de felle zon nog niet genoeg is voor een zonnebril heeft deze zonnebril nog een aantal functies. Naast het supersnelle ontwerp met één doorlopend stuk glas (of plastic) voor je ogen heeft de bril een ingebouwde Bluetooth headset via welke je ongegeneerd naar foute muziek kunt luisteren. Dit laatste aangezien je toch al ongegeneerd bent als je dit gadget op je neus zet.

zonnebril oordopjes AliExpress
Zonnebril met ingebouwde oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

6,34 euro

Lavalamp

De lavalamp is terug! Al is hij volgens AliExpress nooit weg geweest. Daar kun je namelijk ontelbaar veel verschillende lavalampen kopen, al blijft deze klassieker onze favoriet. De lamp is volgens Ali geschikt voor de versiering van een slaapkamer, balkon of tafel maar ook geschikt voor ”uw persoonlijke huwelijksverjaardag en vakanties”. Juist ja.

lavalamp AliExpress
Lavalamp (Afbeelding: AliExpress)

15,55 euro

Mini ‘platenspeler’ van Xiaomi

Xiaomi is een betrouwbare fabrikant van allerlei handige gadgets. Maar wat is er aan de hand met deze ‘platenspeler’? De Bluetooth platenspeler past met gemak in je broekzak naast al je opgevouwen klein gemaakte cd’s, of zoiets. Nee, dit is natuurlijk stiekem gewoon een Bluetooth speaker, maar Xiaomi probeert mee te liften op de populariteit van platenspelers vandaag de dag.

Xiaomi platenspeler
Mini-platenspeler van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

56,05 euro

Meer AliExpress deals!

Bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!