Opgepast! Deze topfilms verdwijnen deze week van Netflix

Wekelijks komen er nieuwe films op Netflix, maar dat betekent ook dat er films verdwijnen. Wij zetten die laatste groep op een rijtje.

Op Netflix staan ontzetten veel leuke films. Toch moet regelmatig de bibliotheek ververst worden zodat er nieuwe content blijft komen. Daarnaast lopen licenties van films regelmatig af waardoor titels verdwijnen. Ook deze week verdwijnen weer een aantal topfilms van de streamingdienst. Wij zetten ze op een rijtje.

Dawn of the Dead – 24 maart

Zack Snyder haalt deze week vooral het nieuws met Justice League dat fantastisch goed scoort. De regisseur kennen we natuurlijk ook van The 300 en Dawn of the Dead. Die laatste film is misschien wel zijn bekendste werk. Die film krijgt een vervolg op Netflix. Toch gaat Dawn of the Dead verdwijnen, dus kijk ‘m snel.

Schindler’s List – 24 maart

Schindler’s List wordt door veel mensen gezien als een van de beste films ooit gemaakt. Deze klassieker van Steven Spielberg moet je dan ook gewoon gezien hebben. De film gaat over Duitse zakenman Oskar Schindler die het leven van 1.100 Poolse Joden redt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Door ze op een lijst te zetten van werknemers in zijn emailfabriek.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald – 24 maart

Ben je Harry Potter-fan? Dan ken je natuurlijk de Fantastic Neasts serie. The Crimes of Grindewald verdwijnt nu van Netflix. Het is eveneens de laatste film waar Johnny Depp nog is te zien als Grindelwald. Zijn rol wordt door alle ophef rond zijn persoon overgenomen door Mads Mikkelsen. Geniet dus nog even van Depp op Netflix.

Letters to Juliet – 27 maart

Als je toe bent in een beetje romantiek in je leven dan is Letters to Juliet een film die je nog snel even moet checken op Netflix. Een jonge Amerikaanse vrouw is op vakantie in Italië. Daar ontdekt ze een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze besluit op zoek te gaan naar de schrijver en ontvanger.

Warrior – 27 maart

Genoeg romantiek, nu weer tijd voor actie op Netflix. Warrior is een echt pareltje dat een 8,2 op IMDb scoort. Joel Edgerton en Tom Hardy spelen twee broers die elkaar uit het oog hebben verloren. Beide hebben een andere reden om mee te doen aan een-MMA toernooi en komen elkaar daar weer tegen.

The Expendables 3 – 27 maart

We sluiten dit lijstje af met een echte cultfilm op Netflix. Zo’n beetje elke actieheld uit de jaren ’80 en ’90 is in deze film te zien. Het is dan ook een over-de-top actiefilm.

Reageer op artikel:
Opgepast! Deze topfilms verdwijnen deze week van Netflix
Sluiten