Topgame Wasteland 3 krijg binnenkort zijn eerste grote uitbreiding

Games Jelle van Es 16 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

2020 heeft ons heel wat toffe games gegeven, die je vandaag de dag nog altijd goed kan spelen. Eén van de games die ik je van harte kan aanraden is Wasteland 3. Zeker nu bekend is geworden dat de game binnenkort zijn eerste grote uitbreiding krijgt.

Het gaat om de verhalende uitbreiding The Battle of Steeltown die voor Wasteland 3 wordt uitgebracht. Deze wordt op 3 juni uitgebracht, ongeveer een jaar nadat de game in eerste instantie verscheen.

Uitbreiding voor Wasteland 3

In The Battle of Steeltown ga je in Wasteland 3 naar het zuid-westen van de staat Colorado. Daar bevindt zich een grote fabriek genaamd Steeltown. In deze fabriek worden verschillende dingen gebouwd, zoals robots, wapens, bepantsering en meer. Door de fabriek te laten draaien, is het voor het personage de Patriach net wat makkelijker om aan de macht te blijven. Maar de laatste tijd gaat het niet helemaal goed in de fabriek. Bestellingen komen niet aan of worden verkeerd geleverd. Het is zodoende aan de Rangers om af te reizen naar de fabriek om te ontdekken wat er gaande is. Zoals wel vaker in de game moet je daarbij verschillende keuzes gaan maken en met de gevolg daarvan leven. Bekijk hieronder de trailer van de uitbreiding.

Het is mogelijk Wasteland 3: The Battle of Steeltown gewoon in je eentje te spelen, maar ook heb je de optie om voor de coöperatieve modus te gaan en de uitbreiding samen met een vriend te beleven. Daarbij is het wel verstandig om goed na te denken met wat voor soort wapens je aan de slag gaat, aangezien er veel robots in de fabriek te vinden zijn. Naast een nieuw avontuur, zou de nieuwe uitbreiding er ook voor moeten zorgen dat je te maken krijgt met nieuwe manieren om de aanval te coördineren. Tevens zul je te maken gaan krijgen met nieuwe wapens, amror en soorten vijanden. De moeilijkheidsgraad van de uitbreiding gaat geschaald worden naar het level dat je bent, waardoor de uitbreiding voor iedereen is te beleven.

De review

Mocht je twijfelen of Wasteland 3 op zichzelf de moeite waard is, dan is het goed om even onze review te lezen. Tot slot hebben we hieronder nog een aantal screenshot van de game.

Wasteland 3: The Battle of Steeltown (Afbeelding: inXile Entertainment)
De game (Afbeelding: inXile Entertainment)
De game (Afbeelding: inXile Entertainment)
De game (Afbeelding: inXile Entertainment)
De game (Afbeelding: inXile Entertainment)

[REVIEW] Wasteland 3 is een bizar sterke game

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen