Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 feb 2021

Dit zijn de nieuwe topgames die naar de Xbox Game Pass komen

Als je in het bezit bent van een Xbox One of Xbox Series X, dan is het aan te raden om een abonnement te nemen op de Xbox Game Pass. Daarmee ben je verzekerd van alle exclusieve games vanaf dag één, maar krijg je regelmatig ook andere topgames om te ontdekken.

Via hun eigen blog heeft Microsoft een aantal nieuwe games onthuld die binnenkort naar de service toekomen. En daar zit zeker één absolute topper bij die nog geen half jaar oud is.

Dirt 5 en meer naar de Xbox Game Pass

We hebben het hier over de racegame Dirt 5, die in november van vorig jaar uitkwam en ons heel erg goed beviel. Daarmee is hij dus slechts een maand drie of vier beschikbaar en dus ideaal wanneer je de game nog niet eerder hebt geprobeerd. Het is een rallygame met veel actie en een grote variatie in de omgevingen. Op 25 februari wordt de game toegevoegd aan de Xbox Game Pass.

Code Vein
Code Vein (Afbeelding: Bandai Namco)

Voordat je met Dirt 5 aan de slag kunt gaan, zijn er eerst een paar andere titels die voorbij komen. Op 18 februari verschijnt het interessante Code Vein op de pc. De game is altijd beschreven als een soort Dark Souls met een animesausje. Dat klinkt wat vreemd, maar nu heb je de kans om te ontdekken hoe de vork in de steel zit. Op diezelfde dag verschijnt de RPG Pillars of Eternity 2: Deadfire op de Cloud (dus spelen op je Android-apparaat) en de spelcomputer. Het is een game die vele prijzen heeft gewonnen en zeer de moeite waard is. Wreckfest is de laatste game die dag uitkomt en is een titel die gemaakt is door het team dat je wellicht kent van FlatOut 1 & 2. Dat betekent dus scheuren met wagens terwijl je er op losbeukt.

Superhot

Dan maken we even een sprongetje naar 23 februari. Op die dag haal je Killer Queen Black binnen voor de Cloud en de spelcomputer. Het is een game die wordt beschreven als een action/strategy platformer voor maximaal acht spelers. Wellicht leuk om met vrienden te proberen. Naast het eerder genoemde Dirt 5 krijgen we dan op 25 februari ook nog Elite Dangerous voor de spelcomputer op de Xbox Game Pass. En wanneer je een pc hebt, kun je tot slot nog losgaan met Superhot: Mind Control Delete. Kortom, genoeg te doen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe topgames die naar de Xbox Game Pass komen
Sluiten