Topgaming headset van EPOS krijgt nieuwe kleuren (en wij geven hem weg)

Games Jelle van Es 24 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een beetje van gamen houdt, dan weet je dat een goede headset belangrijk is. Enerzijds omdat je op die manier perfect hoort wat er gebeurt. Anderzijds omdat je zodoende makkelijk communiceert met je vrienden. De EPOS H3PRO Hybrid is daarbij een model van een hoog niveau.

Vorig jaar schreef ik een review van de EPOS H3PRO Hybrid. Deze is hier te lezen. En nu heeft het bedrijf besloten om de hoogwaardige headset te voorzien van nieuwe kleuren.

Nieuwe kleuren voor de EPOS H3PRO Hybrid

De EPOS H3PRO Hybrid is namelijk vanaf nu namelijk te scoren in de kleuren Ghost White en Racing Green. Met name de laatste is er één die er echt heel erg netjes uitziet. Het is een zachte groene kleur die met een metalic gloed niet zou misstaan op een sportwagen. Wellicht dat hij daarom ook die naam heeft gekregen. Ghost White is een witte kleur die het bedrijf wel vaker bij zijn headsets heeft gebruikt. Maar dat neemt niet weg dat het een mooi alternatief is op hetgeen dat er nu beschikbaar is.

Ghost White (Afbeelding: EPOS)

Hoewel er dus nieuwe kleuren zijn, is de headset zelf niet veranderd. De EPOS H3PRO Hybrid is een headset die perfect is om te gamen. Met Active Noise Cancellation zorgt hij er voor dat je niet veel hoort van alles dat om je heen gebeurt. De batterij zou zo’n 19 uur mee moeten gaan en heeft verschillende mogelijkheden om verbonden te worden. Voor de PlayStation 5 gebruik je een dongle om een draadloze verbinding op te zetten. Heb je een Nintendo Switch? Dan pak je je 3.5mm kabel er bij en plug je die er in. Ook is het mogelijk om via Bluetooth de koppeling te maken met je smartphone. Zodoende is het een headset die meer is dan alleen voor gaming.

Racing Green (Afbeelding: EPOS)

We geven er één weg

En het mooie nieuws? We mogen een EPOS H3PRO Hybrid weggeven. Het is wel een zwarte variant, maar de kwaliteit is uiteraard precies hetzelfde. Wat moet je doen om die te winnen? Nou, bezoek onze Instagram-pagina en like die even, voor het geval je dat nog niet hebt gedaan. Vervolgens vragen we je even een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee wil doen met deze actie, maak een print-screen dat je de pagina volgt en laat je adresgegevens achter. Op die manier kunnen we de prijs opsturen.

Luister naar je favoriete muziek (Afbeelding: EPOS)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen