Nieuwe Thor-trailer laat oude bekenden weer zien

Films & Series Jeroen Kraak 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Thor komt binnenkort eindelijk weer op het witte doek. In de nieuwe trailer zien we een aantal oude bekenden de show stelen.

Thor: Love and Thunder is misschien wel de film waar Marvel-fans dit jaar het meest naar uitkijken. De film kent een ware sterrencast wat voor een groot spektakel moet zorgen. Daarnaast zien we in de titel ook een aantal bekenden uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) terug. Deze zijn ook te zien in de nieuwe trailer.

Een nieuwe trailer voor Thor: Love and Thunder

In het begin van de trailer zien we Thor een toespraak houden voor de inwoners van Asgard. Ondertussen gaat Star-Lord uit Guardians of the Galaxy het gevecht aan met een vijand die nog niet in beeld is gebracht. Jane Foster doet haar best om Mjolnir (Thors hamer) op te tillen. Verder zien we ook nog Gorr the God Butcher voorbijkomen. Kortom in een kleine minuut zie je behoorlijk wat actie die je niet wil missen.

De hype is in ieder geval groot, maar dat wil natuurlijk niet alles zeggen. Hetzelfde was het geval bij Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Die film viel helaas wat tegen.

Hoe ziet de toekomst eruit?

De grote vraag is natuurlijk hoe de toekomst er voor Chris Hemsworth eruitziet na Thor: Love and Thunder. De acteur heeft gezegd dat deze titel wellicht zijn laatste kan zijn. Bovendien zien we Foster ook met Mjolnir in haar handen. “Ik speel dit karakter nu voor tien/elf jaar nu en elke keer is het weer nieuw en spannend. Deze keer is geen uitzondering. Het voelde erg fris en het voelt alsof we iets nieuws proberen wat we nog nooit eerder hadden gedaan. Het is  zoals taika Waititi zou zeggen: een wilde, romantische komedie in de ruimt,” vertelt Hemsworth in een interview met Wired.

Hoe Thor: Love and Thunder er precies uit gaat zien, weet je binnenkort. De nieuwste Marvel-film is vanaf 8 juli te zien in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen