Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 13 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Transformers-fans krijgen van Hasbro de Optimus Prime van hun dromen!

Iedere Transformer fan heeft altijd al eens een volledig functionerende, en vooral transformerende, Optimus Prime in huis willen hebben. Iets dat tot op heden misschien nog niet helemaal mogelijk was, maar anno 2021 wel de werkelijkheid wordt!

Hasbro heeft de grootste struikelblokken op zijn route weten te omzeilen en introduceert, misschien wel, het tofste stukje speelgoed dat we in jaren hebben gezien. De $700 dollar die hij kost nemen we overigens gewoon lekker voor lief!

Transformers’ Optimus Prime in “levende lijve”

Het is een fantastische week op het gebied van toffe merchandise en producten van onze favoriete films en series. Waar Disney eerder al stuntte met Star Wars weet Hasbro de Transformers-fans op hun wenken te bedienen. Het bedrijf maakt namelijk bekend dat het vanaf deze zomer een volledig functionerende Optimus Prime op de markt gaat brengen. En als we zeggen “volledig functionerende” dan bedoelen we dat ook (duh)!

Transformers zijn zonder enige twijfel het meest iconisch speelgoed dat we kennen. Je hebt niet alleen een auto in je bezit, maar ook direct een fantastische robot. Iets dat handmatig al sinds jaar en dag uitstekend werkt, maar automatisch gezien nog voor veel problemen zorgt. Iets waar Hasbro dus een antwoord op gevonden heeft met de gloednieuwe Optimus Prime. Dit indrukwekkende stukje speelgoed transformeert zonder enige moeite van auto naar robot en weer terug. Hoe tof is dat!

Deze Optimus Prime is overigens niet alleen indrukwekkend om te zien, maar zit ook nog eens puik in elkaar. Hasbro heeft bijvoorbeeld 5000 componenten, 27 servo motoren en 60 microchips gebruikt om het Transformers-personage tot leven te wekken. Het is dan ook de hele reden dat de robot vanaf $699,99 te koop is. Een flink prijskaartje natuurlijk, maar je hebt nog tijd genoeg om te sparen. De indrukwekkende robot is namelijk vanaf 2 augustus 2021 te koop.

Star Wars-fans komen niets tekort

Zoals eerder dit artikel al vermeld komen ook Star Wars-fans niets te kort. Vorige week werd bijvoorbeeld bekend dat Disney werkt aan een lightsaber. En dan hebben we het overigens niet over een replica die we al eerder gezien hebben, maar over een volledig functionerend model. Een beetje hetzelfde dus als wat Hasbro met dit Transformers-product doet.

Star Wars-fans opgelet: Disney maakt serieus werk van echte lightsaber

Benieuwd naar de tofste gadgets en de meest recente ontwikkelingen? Abonneer je dan ook zeker even op ons YouTube-kanaal!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!