Makers komen met twee spectaculaire trailers van Godzilla vs Kong

Films & Series Jeroen Kraak 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Godzilla vs Kong is een van de spectaculaire films die snel naar het witte doek moeten komen. De makers komen nu met twee prachtige trailers.

Godzilla vs Kong mogen we met recht een van de grootste actiefilms van het jaar noemen. De vraag is natuurlijk of de titel het ook echt gaat waarmaken. De trailers en de video’s die inmiddels zijn uitgekomen beloven in ieder geval veel goeds.

Godzilla vs Kong komt er snel aan

Godzilla vs Kong is de eerste grote actiefilm die in 2021 uitkomt. De bedoeling is dat je ‘m vanaf 25 maart kunt zien in de bioscoop. Tot nu toe pakt Warner Bros. flink met de film uit en het is dan ook de verwachting dat deze titel niet uitgesteld wordt. In de Verenigde Staten komt deze titel naast de bioscoop, ook op HBO Max. Voor ons in Nederland is het dan ook van belang dat de bioscopen open zijn, want als de lockdown doorgaat in huidige vorm, moeten we deze film helaas laten schieten, want HBO Max hebben we hier niet.

Godzilla vs Kong is een titel waar we erg naar uitkijken. Het brengt de twee grootste monsters uit de filmgeschiedenis samen in een film. De twee hadden afgelopen jaren natuurlijk hun eigen films en nu komt er dus een cross-over.

Naar deze grote films in 2021 kijken we het meest uit (deel 2)

Twee vette reclames

Om alvast in de stemming te komen voor Godzilla vs Kong heeft Warner Bros. nu twee reclames gemaakt met spectaculaire beelden. Fans kunnen daarin de twee monsters zien vechten, The Hollow Earth en natuurlijk veel meer.

In de eerste video van Godzilla samen met  Kingkong zien we dat het avontuur zich ook buiten de stad start. Zo zien we de gevechten zowel op zee als in de stad. Vooral de scène op de wolkenkrabbers ziet er spectaculair uit. De neon-effecten beloven iets speciaals.

Laten we hopen dat de bioscopen weer open gaan. Want zo’n visueel spektakel komt het best tot haar recht op het witte doek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen