Twijfel je over een tatoeage? De designs van Inkbox blijven twee weken zichtbaar

Gadgets Stefan Keerssemeeckers 8 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Een tatoeage kan erg gaaf zijn, maar is ook nogal… permanent. Je kán een huidspecialist een tattoo weg laten branden, maar dat kost een vermogen en is daarnaast pijnlijk. Als je twijfelt of je echt een piece wilt laten zetten, of je afvraagt of een tattoo zou staan, dan is Inkbox een aardig idee. Het is een tijdelijke tatoeage die je in tien minuten aanbrengt; hij blijft twee weken zichtbaar.

Tatoeage-twijfel

Inkbox is dus uitstekend geschikt voor een kortdurende versiering, of om een keertje ‘proef te draaien’. Als je twijfelt of je een tatoeage wilt laten zetten, kun je eerst een tijdelijke proberen!

tatoeage

De meeste tijdelijke tatoeages plak je als het ware op de huid. Deze slijten snel, en omdat je huid continu cellen ververst ben je zo’n afbeelding zo kwijt. Het spul uit de Inkbox trekt echt in je opperhuid, waardoor hij ongeveer twee weken zichtbaar blijft. Als hij eenmaal aangebracht is, kun je ‘m dus ook niet meer verwijderen, tot hij vanzelf oplost.

Nadeel van de techniek is dat de tatoeage als het ware gestencild wordt… Voorlopig werkt Inkbox met één kleur (zwart), en is het niet mogelijk om met schaduweffecten te werken. De inkt zit er op, of hij zit er níet op.

De Inkbox is op Kickstarter te bestellen, voor iets meer dan twaalf euro. Een Stretch Goal is dat je zelf een eigen design kunt maken, maar voorlopig kun je kiezen uit ruim driehonderd verschillende ontwerpen.

Meer info vind je op Kickstarter!

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen