Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 10 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Undercover seizoen 3: Ferry is terug van weggeweest

Veel fans wachten op nieuws over het derde seizoen van Undercover. Netflix heeft nu meer bekendgemaakt over de serie.

Undercover is een van de populairste shows op Netflix in Nederland. Dat komt natuurlijk vooral door Frank Lammers en Elise Schaap die hun rollen als Ferry en Danielle met glans invullen. Het tweede seizoen werd door de Nederlandse fans wat minder onthaalt omdat de twee slechts een kleine rol hadden. In Ferry de film werd dat echter flink goed gemaakt. Voor de fans is er dan ook goed nieuws, want Ferry en Danielle zijn er weer bij.

Nieuwe gezichten

In het derde seizoen van Undercover zien we ook een aantal nieuwe gezichten. Zo maken de Nederlandse Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven hun debuut. Zij spelen het Turkse echtpaar Serkan en Lelya Bulut die aan het hoofd staan van een geavenceerde drugsbende. Ook gaan Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga meedoen aan het nieuwe seizoen.

Undercover Netflix Nazmiye Oral
Nazmiye Oral is een van de nieuwe gezichten in Undercover. (Afbeelding: Netflix)

Hier gaat Undercover seizoen 3 over

Zelf beschrijft Netflix het derde seizoen van Undercover als volgt: “Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…”

Ferry is terug

Het goede nieuws is dus dat Ferry weer een grotere rol krijgt te krijgen in de serie. Dat heeft overigens niets te maken met de populariteit van de film, want toen wij Frank Lammers en Elise Schaap spraken zeiden de twee al dat het derde seizoen van de serie al is opgenomen. Het hele interview zie je hieronder.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Releasedatum Undercover seizoen 3

Netflix heeft nog geen  exacte releasedatum voor het derde seizoen van Undercover gegeven. Wel moet het ergens deze herfst uitkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!