Met deze unieke muis word jij de koning van Call of Duty

Games Jelle van Es 30 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een beetje goed wil gamen, dan zijn er een paar dingen die belangrijk zijn. Wanneer je Call of Duty speelt op de pc is een goede muis een must. eerlijk gezegd weet ik niet of deze Zephyr Pro dat is, maar hij kent wel een toffe feature.

Want wie een game als Call of Duty zeer intens speelt, zal vast wel eens te maken hebben met de gevolgen van spanning, in de vorm van zweethandjes. En daar komt deze muis dus bij kijken. Hij blaast namelijk vanuit de muis lucht over je hand, zodat die lekker droog blijft.

Deze muis houd je koel tijdens een potje Call of Duty

De Zephyr Pro is een muis van het relatief onbekende Marsback, dat ons een persbericht stuurde over de muis en ik vond het wel grappig om dat mee te nemen. De muis zit er uit als een echte gamingmuis met de verschillende lichtjes. Wat dat betreft al een mooie aanwinst voor je gamekamer om Call of Duty mee te spelen. Maar de muis heeft daarnaast dus ook een voordel met zijn ventilator. Met de software die bij de muis wordt geleverd kun je bepalen hoe sterk je de ventilator wil laten draaien.

De muis met ventilator (Afbeelding: Marshback)

Deze Zephyr Pro is het vervolg op een andere muis die door het bedrijf eerder via Kickstarter werd gelanceerd. Die werd destijds door 700 backers ondersteunt en daarmee is blijkbaar genoeg geld verdient om een vervolg aan te kondigen. Om Call of Duty extra goed te spelen is het goed dat de muis gebruik maakt van een sensor van 16000 DPI. Op die manier kun je heel precies gaan richten. Er zijn daarbij zeven settings waar je tussen kan wisselen. De ene keer wil je juist een gevoelige muis, terwijl je die keer daarop juist wat lomper te werk wil gaan. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de lichtjes aan te passen, zodat hij bijvoorbeeld past bij jouw toetsenbord.

Nu beschikbaar

Mocht je dus je potjes Call of Duty willen spelen zonder zweethandjes, dan kun je de muis nu bestellen. Hij kost zo’n 70 dollar en is hier te scoren. Liever een andere variant? Check dan deze review.

[REVIEW] Razer Basilisk V2 gamingmuis scoort op alle fronten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen