Vacature: WANT zoekt freelance redacteur

Tech Thomas Aalderink 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Tech-liefhebbers met een vlotte pen opgelet! WANT is per direct op zoek naar een freelance redacteur die het team komt versterken.

Volg jij het laatste tech-nieuws op de voet en ben je op de hoogte van de nieuwste innovaties? Maar ben je ook geïnteresseerd in gadgets, films, series, elektrische auto’s, crypto en andere zaken die in dit rijtje passen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Vacature freelance redacteur bij WANT

WANT is hét online magazine met een obsessieve drang om elke dag verslag te doen van het laatste technieuws, baanbrekende innovaties en de beste films & series. Wij zorgen voor overzicht in de technologische jungle en vertalen megahertzen en milliseconden naar verhalen over dingen die het leven net dat stukje makkelijker, leuker en aangenamer maken.

Met onze content bereiken we maandelijks meer dan een miljoen techliefhebbers. We doen dit met een klein, hecht team waar iedereen veel passie heeft voor tech. Omdat we willen blijven groeien, zoeken we een enthousiaste freelance redacteur die het team kan versterken. Iemand die net als wij gek is op tech, films, series, gadgets, crypto en alle andere onderwerpen die je op WANT vindt.

Werken bij WANT

Als freelance redacteur bij WANT ga je op zoek naar het laatste nieuws, verzamel je de beste tips en ga je aan de slag met producten. Dit vertaal je vervolgens allemaal naar mooie en pakkende verhalen. Je weet wat de WANT-lezer wil zien en bent een meester in het maken van scherpe koppen en intro’s. Je werkzaamheden verricht je vanuit huis, of op onze redactie in Amsterdam.

Dit breng je mee

  • Een flinke berg tech-kennis;
  • Je hebt een journalistieke (of andere relevante) achtergrond en het
  • liefst al ervaring met het werken op een redactie;
  • Je bent goed in het maken van (nieuws)verhalen, kunt snel werken
  • en hebt een eigen en vlotte pen;
  • Je weet hoe je de verhalen op een pakkende manier kunt
  • presenteren. Zowel op de site als via social;
  • Je hebt veel kennis van WordPress, SEO en Google Analytics;
  • Enthousiasme, gedrevenheid en bovenal heel veel zin.

Dit bieden we jou

Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team dat bestaat uit zowel vaste als freelance redacteuren. We vinden het belangrijk om te sparren en elkaar uit te dagen. Daarom krijg je ook de vrijheid om eigen ideeën aan te dragen en uit te werken. Zo proberen we samen WANT naar een hoger niveau te tillen.

Ben jij de freelance redacteur die we zoeken en ben je enthousiast geworden om te schrijven voor WANT? Stuur dan je cv, motivatie en een aantal verhalen waar je trots op bent naar Thomas Aalderink via [email protected]. Doe dit vóór 19 juni.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen