Je verwacht het niet: Vandaag Inside keert maandag mogelijk terug mét Johan Derksen

Pop-Culture Mark Hofman 11 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Er zullen weinig mensen zijn die het niet aan zagen komen, maar er is een grote mogelijkheid dat Vandaag Inside terugkeert op televisie.

De grote vraag die iedereen heeft is natuurlijk: is Johan Derksen, die zelf live op televisie opstapte, ook van de partij? Ook dat antwoord zal weinig mensen verbazen.

Johan Derksen keert terug met Vandaag Inside

Johan Derksen lijkt er zeker van te zijn: vanaf maandag is er weer een nieuwe aflevering van Vandaag Inside. Het veelbesproken en immens populaire programma stopte ermee nadat Johan Derksen er zelf de stekker uittrok na ophef over een verhaal uit de jaren zeventig. Er werd tijdens de aflevering lacherig gedaan over het feit dat de oud-voetballer een door drank bewusteloze vrouw gepenetreerd zou hebben met een kaars. Iets waar Derksen een dag later op terugkwam.

Ondanks het feit dat Derksen overtuigd was van het einde van zijn rol binnen het programma, laat hij tegenover het AD weten toch weer aan te schuiven. Dat heeft volgens hem te maken met de steun die de Talpa-directie hem geeft. Dat onderbrak eerst, waardoor Derksen naar eigen zeggen besloot de stekker uit zijn rol binnen het programma te trekken.

Talpa zelf noemt de reactie van Derksen “iets te voorbarig”. Volgens een woordvoerder van de zender is er afgelopen zondag een goed gesprek geweest met de mannen. Sprake van een definitieve terugkeer is er echter nog niet. Het gesprek geeft de kans “om in alle rust terug te kijken op de afgelopen weken en hetgeen dat gebeurd is”, zo wordt duidelijk. “Zodra er meer nieuws te melden is, komen we hier vanuit SBS6 op terug.”

Niet de eerste keer

Bij een mogelijke terugkeer is het niet de eerste keer dat het programma na een rel toch weer terugkeert op televisie. Vandaag Inside, toen nog Veronica Inside, kwam eerder al in opspraak toen Derksen een beledigende opmerking over rapper Akwasi maakte. Na die uitzending ontstond er voornamelijk ruzie tussen Wilfred Genee en de twee andere tafelheren.

Wanneer Netflix gaat beginnen met zijn goedkopere abonnement

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op gebied films, series en televisie? Check dan deze pagina op onze website.

[Update 14:19] Het artikel is bijgewerkt na de reactie van Talpa

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen