Vanguard: Check onthulling nieuwe Call of Duty en scoor gratis goodies

Games Jelle van Es 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Morgen gaat Call of Duty: Vanguard onthuld worden. Niet via een uitgebreide digitale presentatie, maar via de mogelijkheid om een evenement in Warzone bij te wonen. Voorafgaand dat evenement krijg je al te maken met Double XP op elk vlak, maar daar blijft het niet bij.

Want wie tijdens het Call of Duty: Vanguard-onthullingsevenement inlogt op Warzone krijgt van uitgever Activision een aantal gratis goodies. Het zou gaan om een care package met daarin een aantal digitale elementen.

Call of Duty: Vanguard-evenement komt met digitale goodies

Volgens de makers van de game kun je tijdens het Call of Duty: Vanguard-evenement verschillende elementen krijgen in zo’n care package. Denk daarbij aan nieuwe skins voor wapens en messen, een skin voor een motor, een digitaal horloge en nog meer. Het enige wat je moet doen is tijdens het onthullingsevenemen Warzone spelen. Vervolgens moet je daar het doelwit verslaan en ontsnappen. Dat betekent dus ook dat je tijdens het evenement dus een andere soort ervaring gaat krijgen dan dat je misschien gewend bent, dus dat is ook weer interessant.

Op het blog van de game wordt verder gesteld dat tijdens het Call of Duty: Vanguard-evenement een nieuw soort wapen wordt geïntroduceerd. Ook wordt opgeroepen om goed samen te werken. Volgens de makers geeft niks een voldaan gevoel als het verslaan van het doelwit wanneer alle squads in de game weten samen te werken.

Nog even wachten

Het Call of Duty: Vanguard-evenement begint aankomende donderdag om 19:30 ‘s avonds. Een uur voordat het begint kun je alvast warm lopen met een tijdelijk evenement, waarbij je voor alles Double XP krijgt. Handig als je net de nieuwe Battle Pass hebt gescoord.

Call of Duty: Vanguard deze week officieel onthuld: dit is wanneer en waar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen