Warzone en Fortnite krijgen mogelijk concurrentie uit onverwachte hoek

Games Jelle van Es 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

The Last of Us Part 2 is zonder twijfel één van de beste games die vorig jaar werd uitgebracht en is een absolute must-have. Toch zou je kunnen stellen dat het jammer is dat de game geen multiplayer kent. Maar nu zijn er assets opgedoken, waarmee de game de weg lijkt te volgen van Warzone en Fortnite.

Call of Duty: Warzone en Fortnite zijn de grootste titels wanneer het aankomt op het Battle Royale-genre. En het lijkt er op dat straks met The Last of Us Part 2 een interessante concurrent gaan krijgen.

The Last of Us Part 2 doet Warzone en Fortnite na

The Last of Us Part 2 is één van de grootste games die in 2020 werd uitgebracht. De PlayStation 4-game vertelt een prachtig verhaal met diverse mooie momenten. Toch mist de game wel iets en dat is een multiplayermodus. Maar nu is een creatieveling gedoken in de files van de game. En daar zijn heel wat interessante elementen uitgekomen, die kunnen wijzen op een Battle Royale-modus voor de game. Net als bij Warzone en Fortnite dus. In de onderstaande video zie je de verschillende bevindingen.

In de video zie je hoe hij de verschillende assets ontdekt. Het meest interessante daarbij is een kaart van wat de map moet zijn van de Battle Royale-modus. Net als bij Fortnite en Warzone heb je een flinke arena nodig om met een grote hoeveelheid gamers los te gaan in de game. En daarom ziet het er naar uit dat verschillende locaties uit het hoofdavontuur aan elkaar zijn gekoppeld. Op die manier zijn er dus genoeg plaatsen om in los te gaan. Naast de map zijn er in de data ook andere elementen gevonden, zoals een draagbare televisie. Hoe je die zou moeten gebruiken, dat is niet helemaal duidelijk.

Wellicht binnenkort meer

De grote vraag is echter wel of The Last of Us Part 2 daadwerkelijk de weg gaat volgen van Fortnite en Warzone. Het kan ook zijn dat deze assets in een vroeg stadium in de game zijn gestopt en er uiteindelijk nooit iets mee is gedaan. Wel liet de ontwikkelaar weten dat het plannen had om in de toekomst iets te doen als aanvulling op het hoofdavontuur van de game.

[REVIEW] The Last of Us Part II: Meesterwerk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen