Videoland onthult releasedatum van vierde seizoen The Handmaid’s Tale

Films & Series Jeroen Kraak 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

The Handmaid’s Tale is een van de grootste series op streamingdienst Videoland. Nu weten we ook wanneer we het vierde seizoen kunnen verwachten.

Bijna alle internationale topseries zijn te zien op Netflix, Amazon Prime en Disney+. Toch heeft ook Videoland er eentje in haar collectie. Met The Handmaid’s Tale heeft het een grote titel in handen. De titel is gemaakt door MGM Studios, waardoor het dus niet eigendom is van een filmmaatschappij die daarnaast een streamingdienst heeft.

The Handmaid’s Tale op Videoland

In de Verenigde Staten wordt The Handmaid’s Tale uitgezonden op streamingdienst Hulu, dat eigendom is van Disney. In Nederland is deze serie exclusief in handen van Videoland. De Nederlandse streamingdienst laat nu weten wanneer we het vierde seizoen kunnen verwachten. Deze is vanaf 30 april te zien op Videoland.

The Handmaid’s Tale speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. In de serie zien we het leven in Gilead, een totalitaire samenleving wat vroeger deel uitmaakte van de Verenigde Staten.

Elisabeth Moss is er weer

In het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale keert Elisabeth Moss weer terug. Zij speelt hoofdrolspeelster June die als rebellenleider terugslaat tegen Gilead. De risico’s die ze neemt leveren echter grote gevaren op. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigen haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Moss is tijdens het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale niet alleen voor de camera te bewonderen. Ze regisseert drie van de in totaal tien afleveringen van de nieuwe serie. Natuurlijk zien we ook weer eental bekende gezichten in het nieuwe deel van de serie. Zo keren Fred Waterford, Yvonne Stahovski, Samira Wiley en Alexis Bledel gewoon weer terug.

The Handmaid’s Tale is een van de populairste series van dit moment. In het afgelopen jaar wist het vijftien Primetime Emmy Awards en twee Golden Globes in de wacht te slepen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen