Vin Diesel heeft slecht nieuws voor Fast and Furious-fans

Films & Series Jeroen Kraak 14 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Nog even en dan kunnen we in Nederland genieten van Fast and Furious 9. Voorafgaand aan die gebeurtenis heeft Vin Diesel slecht nieuws.

Wie Vin Diesel zegt, zegt natuurlijk Fast and Furious. De filmreeks is inmiddels toe aan het negende deel, exclusief de spin-offs. Toch komt daar binnenkort wellicht een eind aan als we de hoofdrolspeler moeten geloven. Hij vertelt een opmerkelijke onthulling aan The Associated Press.

Het einde voor Fast and Furious?

Volgens Diesel komt het laatste deel van de Fast and Furious Saga in 2024. Dat betekent dus dat er na meer dan 20 jaar een einde komt aan de bijzondere serie. “Elk verhaal verdient zijn eigen einde,” zegt hij tijdens een persbijeenkomst over deel 9 van de serie. “Ik weet dat sommige mensen voelen dat het niet hoeft te eindigen, maar voor elke goed verhaal is dat nodig. Er zijn redenen voor een finale en ik vind dat deze franchise het verdient.”

Overigens betekent dat niet dat er aan de gehele Fast and Furious-franchise een einde komt. Er is natuurlijk ruimte voor verschillende spin-offs. Eerder zagen we al Hobbs & Shaw, maar ook is het mogelijk dat er een reboot komt met een geheel nieuwe cast.

Eerst nog deel 9

Maar goed, zo ver is het allemaal nog niet. We gaan eerst nog genieten van het negende deel in de Fast and Furious-reeks. De film zou eigenlijk al in 2020 uitkomen, maar deze werd uitgesteld vanwege corona. De film draait al in China en daar is het een succes. Nu is het wachten op de release in de Verenigde Staten en Europa. De Amerikanen kunnen vanaf 25 juni van de film genieten terwijl wij nog moeten wachten tot 8 juli.

In het nieuwe Fast and Furious-deel zien we dat Dom en Letty een wat rustiger leven willen leiden. Toch komt het verleden van Dom naar boven door zijn broer Jakob. Hij moet het nu samen met zijn team opnemen tegen een meesterdief, huurmoordenaar en krachtige coureur. Hierbij worden de grenzen opnieuw verlegd. De personages gaan zelfs de ruimte in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen