Mark Hofman
Mark Hofman Tech 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

WANT op CES 2023: ‘Welcome to Vegas, Baby!’

De eerste week van januari staat altijd in het teken van de CES: de Consumer Electronic Show. Het wordt gezien als de grootste tech-beurs van de wereld en daarom is WANT-hoofdredacteur Mark Hofman in Las Vegas aanwezig om CES 2023 bij te wonen.

Zo’n trip is natuurlijk altijd hartstikke leuk en draait volledig om de innovatie. Maar hoe ziet het er eigenlijk uit voor Mark zelf? Nou, dat gaat hij je komende week dus laten zien.

CES 2023: welcome to Vegas, baby

Ah, Las Vegas. Voor de eerste keer in drie jaar tijd heb ik eindelijk weer voet kunnen zetten in de iconische stad in Nevada. Corona heeft natuurlijk wat roet in het eten staan smijten, maar het mag de pret dit jaar zeker niet drukken. It’s good to be back.

CES 2023 is overigens meer dan alleen plezier. Het is een week lang jezelf de poten onder je romp vandaag stampen, keihard werken en zo veel mogelijk proberen te zien. En heel eerlijk: wat ben ik blij dat ik dat weer kan doen na drie jaar.

Het leek me alleen wel leuk om dat genot dit jaar eens anders over te brengen. Naast de standaard content rondom CES 2023 laat ik jullie namelijk ook even meekijken. Hoe ziet zo’n week er nu precies uit, wat doe ik allemaal en hoe tof is het leven vanaf de beursvloer?

Iedere dag een video

Precies om die reden heb ik de camera onder stof vandaag gehaald. Want laten we eerlijk zijn: die is natuurlijk al veel te lang niet gebruikt.

Tijdens CES 2023 neem ik iedere dag een video op en zet ik deze online op onze platformen. Je kunt ze dus niet alleen bekijken op onze website, maar ook op YouTube en Instagram.

Ondertussen op de hoogte blijven van alles wat hier gaande is? Samen met de mannen in Nederland hou ik je de hele week op de hoogte. Gewoon op onze website.

L’Oréal komt met de bizarste CES 2023-gadget tot nu toe

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!