WANT op WhatsApp: verhalen, video’s en exclusieve content op één plek

Apps Mark Hofman 26 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

WANT is vanaf nu ook te volgen op WhatsApp. Sinds vandaag is ons gloednieuwe kanaal live, waar we onze volgers trakteren op een selectie van verhalen, video’s en exclusieve beelden van achter de schermen. Hoofdredacteur Mark Hofman vertelt je er alles over.

Ja, we zijn vanaf nu te volgen op WhatsApp. Naast Instagram, TikTok en YouTube delen we onze verhalen van de website nu ook op het chatplatform van Meta. Al doen we het wel net even anders dan anders.

WANT vanaf nu ook op WhatsApp

Wat zo mooi is aan verschillende platformen, is het feit dat er ook verschillende manieren zijn om technologie onder de aandacht te brengen. We gebruiken YouTube voor het maken van lange video’s, verkorten het nieuws voor kleine berichten op Instagram en brengen verhalen om tot korte video’s op TikTok.

Het is niet vreemd dat er enige vraagtekens ontstaan bij WhatsApp, maar we hebben er bij WANT goed over nagedacht. Sinds kort heeft het platform namelijk de functionaliteit Kanalen gelanceerd in ons land. Een handige tool voor grote platformen om hun content te delen met een groep volgers.

@wantnl

Motorola toont Android-smartphone die kan buigen 🤯 #android #lenovo #motorola #smartphones #techtok #technology

♬ origineel geluid – WANT

Dit is natuurlijk iets dat we bij WANT ook willen doen, al hoef je geen lange lappen tekst te verwachten bij elk bericht dat we op de website publiceren. We doen het dit keer net even anders.

Dagelijks kiezen we vanuit de redactie een aantal interessante verhalen en video’s om te delen met onze lezers, of ze nu afkomstig zijn van onze website of elders. Het maakt wat ons betreft niet zo heel veel uit, zolang we onze passie voor technologie maar kunnen delen met een kleine groep mensen.

En dan voegen we daar ook nog eens een lading behind-the-scenes content aan toe. Want waarom ook niet?

Zo volg je het kanaal van WANT

Om het kanaal van WANT te volgen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt, kun je deze link volgen.

Vervolgens kun je het kanaal bekijken en ons kanaal volgen door op het plusje te klikken. De groep komt niet tussen je normale gesprekken te staan (maar bij de Status-knop), en de meldingen staan standaard op stil.

WANT op WhatsApp: verhalen, video's en exclusieve content op één plek
(Screenshot: WANT)

Natuurlijk willen we je wel vragen om het belletje aan te klikken zodat je wel een melding krijgt wanneer we een nieuw bericht plaatsen. Maar gezien WhatsApp waarschijnlijk al druk genoeg voor je is, hoeft dat natuurlijk niet.

Wij hebben er bij WANT in ieder geval heel veel zin in om dit kanaal dagelijks bij te houden. Zie ik je daar?

Battle of the Bips: de krankzinnige strijd tussen Spider-Man 2 en Starfield

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen