WANT21: win de steelbook-edition van blockbuster TENET

Films & Series Jeroen Kraak 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Vandaag kun je de Steelbook-editie van TENET winnen.

2020 was een rampzalig jaar voor de filmindustrie. Door het coronavirus waren bioscopen beperkt of helemaal niet open waardoor filmmaatschappijen besloten om films niet naar de bioscopen te brengen. Gelukkig trokken Christopher Nolan en Warner Bros. zich er weinig van aan, want TENET kwam dit jaar als een van de weinige grote titels alsnog naar de bioscoop.

TENET is de blockbuster van 2020

TENET is een reis door tijd en ruimte, zoals alleen regisseur Christopher Nolan het kan verzinnen. Het is een grote tijdreis met verschillende sprongen die samenkomen in een verhaal.

De hoofdrol is voor John David Washington die in de rol kruipt van een geheim agent. Hij moet door zijn tijdreis voorkomen dat de Derde Wereldoorlog uitbreekt. Alleen het mysterieuze woord TENET kan er voor zorgen dat hij slaagt in zijn missie.

Bijzonder verhaal

Als je TENET de eerste keer ziet kan het vrij verwarrend zijn, waardoor je het verhaal niet helemaal meekrijgt. Pas als je de film voor de tweede keer ziet, begrijp je het meesterwerk van Christopher Nolan helemaal. Het is dan ook handig om de film op DVD te hebben, zodat je ‘m zo vaak mogelijk kan terugkijken als je zelf wil.

Je hebt geluk, want we mogen in samenwerking met Warner Bros. driemaal de limited edition steekbook-versie van de Blu-Ray weggeven. Door middel van 4K UHD zie je TENET in topkwaliteit. Wil je meer over die editie weten, check dan deze pagina!

Hoe kan jij hem winnen?

Natuurlijk vraag je jezelf af hoe je deze prachtige prijs kunt winnen. Dat is heel simpel en lees je hieronder:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op de TENET steelbook-edition, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen