WANT2SEE: HBO Max en SkyShowtime komen met kanshebbers beste serie van het jaar

Films & Series Jeroen Kraak 31 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Het weekend komt er weer aan en dat is het ideale moment om een film of serie aan te zetten op Netflix, Videoland, HBO Max of een van de andere streamingdiensten. Wij vertellen je welke titels je echt niet mag missen.

We hebben inmiddels zoveel streamingdiensten, dat we bijna niet meer weten wat we moeten kijken. Gelukkig helpen wij je een handje op weg. Wij zetten de tofste nieuwste titels op Netflix, SkyShowtime , HBO Max en de rest op een rij zodat je weet wat je wil kijken.

Veel topseries en films op Netflix, HBO Max en Sky Showtime

Deze week zijn bizar veel grote nieuwe films en series op de streamingdiensten verschenen. Zo is Adam Sandler terug op Netflix, knalt SkyShowtime met een grote nieuwe serie en is een van de beste shows van de laatste jaren weer te zien op HBO Max.

Murder Mystery 2 | Netflix

De Adam Sandler-functies zijn regelrechte hits op Netflix. Ze zijn misschien niet altijd even goed, maar dat kan niet voorkomen dat je alsnog een lach op je gezicht krijgt. De komische acteur slaat voor de tweede keer de handen ineen met Jennifer Aniston, wat wel een recept voor succes moet zijn.

De nieuwe Netflix-film gaat over een politieagent uit New York die samen op vakantie naar Europa gaan. Dit om hun huwelijk een nieuwe boost te geven. Maar in plaats van een en al romantiek worden ze geframed voor een moord en moeten ze rennen voor hun leven door een oude miljardair die het op hen heeft gemunt.

Tetris | Apple TV+

We hebben allemaal weleens Tetris gespeeld. Het is een van de meest legendarische games die ooit is gemaakt. Maar achter het ontstaan van deze game gaat een heel bijzonder verhaal schuil.

Het uitbrengen van Tetris ging namelijk niet zonder slag of stoot. Hiervoor werkten zakenman Henk Rogers en Alexey Pajitnov samen om de game naar de massa te brengen. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Verwacht dan ook een spannend avontuur.

Rabbit Hole | SkyShowtime

SkyShowtime is nog niet zo lang in Nederland. Rabbit Hole zorgt er echter misschien voor dat je nu echt een abonnement afsluit op de streamingdienst, want dit kan met recht een van de beste series van het jaar worden.

De hoofdrol is voor Kiefer Sutherland, die John Weir speelt, een grootheid in de wereld van bedrijfsspionage. Hij wordt erin geluisd voor moord door sterke machten die de mogelijkheid hebben om hele bevolkingen te beïnvloeden en te controleren. Ben je dus op zoek naar een nieuwe spionageserie na The Night Agent op Netflix? Dan is dit de ideale keuze.

Copycat Killer | Netflix

Aziatische series zijn hot en al helemaal als ze vol met spanning zitten. We kennen natuurlijk Squid Game, maar wat te denken van Hellbound en The Glory? Netflix hoopt met Copycat Killer een nieuwe hit in handen te hebben.

Een reeks gruwelijke moorden ontketent een gevaarlijk kat-en-muisspel om een sluwe moordenaar op te sporen. Deze nieuwe Netflix-serie is gebaseerd op Miyuki Myabe’s populaire misdaadroman.

Succession (seizoen 4) | HBO Max

Succession wordt als velen gezien als een van de beste series van de afgelopen jaren. Wellicht heb je ‘m gemist omdat deze niet op Netflix komt, maar op HBO Max. De serie scoort zelfs een 8,8 op IMDb. Sterker nog, de makers van House of the Dragon hebben zelfs inspiratie gehaald uit deze show.

Het vierde seizoen is alweer de laatste van deze serie. Succession gaat over een familie die het grootste mediabedrijf in de wereld in handen heeft. De wereld verandert echter wanneer de vader van de familie een stap opzij zet. Dat levert een hoop spanningen en gekonkel op.

Netflix grootste nachtmerrie PlayStation en Xbox dankzij de iPhone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen