Welkom bij het nieuwe WANT

Tech Mark Hofman 4 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Het is zover: je krijgt vandaag een compleet nieuw WANT te zien. Waar we achter de schermen de afgelopen maanden al druk bezig waren met het wijzigen van onze strategie, hebben we nu ook een uitstraling die daar perfect op aansluit.

In de afgelopen maanden hebben we nauw samengewerkt met de gedreven groep developers van Mediahuis Nederland om WANT de uitstraling te geven die het wat ons betreft verdient. Vandaag is de dag dat we het eindelijk kunnen delen met de wereld en we kunnen niet enthousiaster zijn.

Jaren geleden is WANT opgericht als een ode aan de wereld van technologie, films, series en games. Het enthousiasme dat de oprichters destijds hadden als er een nieuwe smartphone werd aangekondigd of die ene game eindelijk speelbaar was, moest overgebracht worden door dit fonkelnieuwe platform. Een prachtig initiatief, als je het ons vraagt.

WANT gaat terug naar de basis

Hoewel we met trots terugkijken op de afgelopen jaren, zijn we die missie misschien iets vaker uit het oog verloren dan we eigenlijk zouden willen. Logischerwijs heeft de enorme groei die WANT doormaakte het platform ook een beetje veranderd en hebben onze gewaardeerde lezers aangegeven een snelle hap zonder twijfel te waarderen. Aan ons de taak om die zaken beter te combineren dan ooit.

Het nieuwe WANT
(Afbeelding: WANT)

Het afgelopen jaar hebben we, bijvoorbeeld door de samenvoeging met One More Thing, ons best gedaan om de oorspronkelijke missie ons te laten leiden. Wat zijn de unieke dingen waar je niet al te veel mensen over hoort en hoe kunnen we ervoor zorgen dat de lezer meer uit zijn dagelijkse (online) leven kan halen?

Vandaag introduceren we niet alleen een nieuwe website en een prachtig nieuw logo die voor een frisse wind moeten zorgen. We zetten vandaag daadwerkelijk de laatste stap om lezers te geven wat we ze eigenlijk altijd willen geven: een plek om het enthousiasme over de onderwerpen te delen met anderen en er zoveel mogelijk over te weten te komen.

Een uitstraling die perfect aansluit

De ontwikkelingen in de markt gaan ontzettend hard en de toekomst begint op steeds rapper tempo een andere vorm te krijgen. De website die we vandaag introduceren sluit daar, door zijn futuristische uiterlijk, uitstekend op aan. We hebben de homepage overzichtelijker gemaakt, zodat jij direct onze beste verhalen kunt zien. Door onze dark mode kun je ook in de avonduren zorgeloos genieten van onze content en onze activiteiten op TikTok, Instagram en YouTube zijn sneller te vinden.

We voorzien onze verhalen van meer context om uit te leggen waarom bepaalde ontwikkelingen nieuws zijn, kijken samen met jullie uit naar producten die in het verschiet liggen en nemen meer de tijd om de meest recente producten zo uitvoerig mogelijk voor jullie te testen.

Het nieuwe WANT
(Afbeelding: WANT)

Dit betekent echter ook dat nieuws binnen onze website een kleinere rol zal spelen, maar zeker niet verdwijnt. Met verschillende rubrieken, zoals De Snelle Hap en De Kater, brengen we onze lezers sneller op de hoogte dan ooit tevoren en geven we onszelf meer tijd om verhalen te vinden, te onderzoeken en uit te werken waarvan wij denken dat jullie er het meeste aan hebben.

WANT doet het net even anders

WANT richt zich meer op korte content, maar neemt tegelijkertijd ook meer de tijd voor het achterliggende verhaal, de meest handige tips en reviews waar jij je koopkeuze op kunt baseren. Niet alleen op onze eigen website, maar ook op platformen als TikTok, Instagram, YouTube en ons recent verschenen WhatsApp-kanaal.

We zijn bijzonder trots op het resultaat en begrijpen dat je de komende tijd misschien even moet wennen. Maar geloof ons als we zeggen dat we al het vertrouwen hebben in deze frisse start en we jullie, onze geliefde lezers, iedere dag op jullie wenken zullen bedienen zodat jullie, net als wij, iedere dag enthousiaster worden over de intrigerende wereld achter technologie, films, series en games.

De toekomst is nu en we kunnen niet wachten om je er meer over te vertellen.

De Kater | Hoe Eminem in Fortnite de toekomst van videogames laat zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen