WhatsApp: met deze hack zie je wie je het meest berichten stuurt

Apps Jeroen Kraak 30 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Heb je altijd al willen weten wie jou het meest berichten op WhatsApp stuurt? Met deze hack kom je erachter.

Waarschijnlijk krijg je elke dag tig WhatsApp berichten binnen. Per dag worden er namelijk 100 miljard berichten per dag via WhatsApp gestuurd, waarvan er ook een aantal bij jou terechtkomen. Waarschijnlijk heb je dan ook een idee wie je het meest berichten stuurt. Toch kun je daar nu nog makkelijker achter komen, want daarvoor is een handig trucje voor.

De meeste berichten op WhatsApp

Wil je het echt weten? Dan moet je waarschijnlijk snel zijn. De functie zit namelijk niet in de nieuwe testversie van WhatsApp, dus gaat de feature misschien verdwijnen in een volgende volledige versie. Om er toch nog achter te komen laten wij je zien hoe je het doet en hoeveel berichten je in totaal vervangt. Dat hoge aantal gaat je mogelijk verbazen.

Zo vind je die

Om dit te kunnen zien open je WhatsApp, vervolgens klik je rechtsonder op instellingen waardoor je in het optie-menu uitkomt. In dat menu zie je een groen icoontje met twee pijltjes staan waarnaast data- en opslaggebruik staan. Daar klik je op en zo zie je alle informatie over de opslag. Als je vervolgens naar opslag in gebruik gaat zie je alle gesprekken die je hebt.

Als je daar op een willekeurig gesprek klikt zie je alle informatie over die chat. Daarin staat hoeveel tekstberichten er in de chat zijn, hoeveel locaties gedeeld zijn en hoeveel foto’s, GIF’s, Video’s en andere media is verstuurd. Zo heb je meteen een beeld wat er wordt verstuurd en naar/van wie het meest.

Wellicht verdwijnt deze functie in een van de volgende versies, gezien de testversie. Overigens hoef je daarom niet helemaal te rouwen, aangezien er constant nieuwe functies aan WhatsApp worden toegevoegd. Wil je weten wat de laatste toevoegingen zijn? Lees dan dit artikel eens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen