Win tickets voor Killers of the Flower Moon

Films & Series Jeroen Kraak 27 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Killers of the Flower Moon wordt overladen met positieve recensies. Wil je de film nu ook zien? Dat kan zelfs helemaal gratis, want wij hebben het genoegen om 5×2 kaartjes weg te geven voor de nieuwe film van Martin Scorsese.

Het weer wordt buiten steeds kouder, vooral met al die regen is het lastig om echt leuke activiteiten te ondernemen. De bioscoop is dan een ideaal uitje, en nu des te meer omdat een van de grootste films van dit jaar momenteel draait: Killers of the Flower Moon.

Dit is Killers of the Flower Moon

De film neemt je mee terug naar de jaren ’20 van de vorige eeuw, een tijdperk van opkomende olieproductie. Het zwarte goud wordt ook ontdekt in de Amerikaanse staat Oklahoma, maar er is een probleem: het bevindt zich onder het land van de Osage Nation, een Amerikaanse indianenstam. Eén voor één worden leden van de stam vermoord.

Killers of the Flower Moon is geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen, en regisseur Martin Scorsese heeft het verhaal grotendeels trouw gevolgd. Dit is echter niet de enige grote naam die aan de film heeft meegewerkt. De hoofdrollen worden vertolkt door Leonardo DiCaprio, Robert De Niro en Lily Gladstone.

Zowel critici als het publiek zijn onder de indruk van Killers of the Flower Moon. Op IMDb heeft de film momenteel een score van 8,1, en op Rotten Tomatoes heeft deze zelfs een score van 92 procent.

Zo win je gratis tickets

Dus, het is een echte aanrader om de film te bekijken, en gelukkig kunnen wij daarbij helpen. In samenwerking met Universal en Apple TV+ mogen we 5×2 kaartjes weggeven voor de film.

@wantnl

Motorola toont Android-smartphone die kan buigen 🤯 #android #lenovo #motorola #smartphones #techtok #technology

♬ origineel geluid – WANT

Natuurlijk krijg je ze niet zomaar; je moet er wel iets voor doen, maar dat is niet veel. Volg ons op TikTok en stuur een screenshot als bewijs naar [email protected] onder vermelding van Killers of the Flower Moon. Wees er snel bij, want maandag zullen we de winnaars selecteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen