Spider-Man steelt vanaf vandaag ook de show in Fortnite

Games Jelle van Es 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Een tijdje geleden begon Fortnite met zijn Chapter 3-update. Daarmee is het eiland waarop je speelt flink veranderd en is het geheel ook qua gameplay aangepast. Toch is er nu alweer een grote update.

Want veel games grijpen tegenwoordig de feestdagen aan om iets te doen met een winter-thema. Fortnite volgt dat voorbeeld en heeft nu de Winterfest-update uitgebracht. En daar speelt Spider-Man een grote rol in.

Spider-Man in Fortnite

Nu was Spider-Man als personage al toegevoegd aan Fortnite met de lancering van Chapter 3. Maar tijdens het Winterfest krijg je er een interessante twist op. Je kunt namelijk aan de slag gaan met Spider-Man zoals Tom Holland die in zijn films neerzet. Bovendien wordt hij bijgestaan door MJ, een rol die door Zendaya wordt gespeeld in de films. Op die manier kun je een klein beetje de film naspelen in de game. Ideaal dus als je net No Way Home hebt gezien in de bioscoop. De trailer van de nieuwe update kun je hieronder bekijken.

Tijdens de Winterfest in Fortnite zien we de terugkeer van Sgt. Winter, die in zijn eigen Big Rig langskomt. Hij geeft cadeaus als je braaf bent geweest, maar gaat tegen je tekeer wanneer je bijdehand doet. Daarnaast zien we de terugkeer van Crackshot’s Cabin. Daar kun je de aankomende tijd verschillende cadeaus scoren. Je kunt in elk geval een outfit krijgen van Krisabelle en Polar Peely. Verder staan tijdens dit evenement verschillende quests op de planning en kun je wapens vrijspelen. Op die manier moet er dus weer genoeg te doen zijn. Het evenement duurt tot en met 6 januari. Ideaal dus als de kerstvakantie vandaag begint.

Spider-Man-film een hit

Bovendien kun je dus buiten het spelen van Fortnite zelf naar de film Spider-Man: No Way Home. Deze film krijgt namelijk vele lovende reviews, zoals je hier kunt lezen.

Is Spider-Man: No Way Home de beste Spidey ooit?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen