5 goedkope gadgets die je nu niet wil missen bij Albert Heijn

Deals Jeroen Kraak 10 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Albert Heijn ken je vooral van brood, pindakaas en hamsters. De supermarkt verkoopt echter ook regelmatig gadgets. Ook nu is het weer raak, waardoor je verschillende apparaten voor flink minder geld kunt scoren.

Supermarkten zoals Aldi en Lidl hebben elke week weer nieuwe gadgets in de aanbieding, maar bij Albert Heijn is dat minder vaak het geval. Toch heeft de winkel af en toe leuke producten in de aanbieding voor weinig. Ook nu is dat weer het geval.

Ideale aanbiedingen bij Albert Heijn

Albert Heijn heeft nu de Op Kamer Deals, maar ook voor mensen die niet gaan studeren zijn er zeer interessante aanbiedingen. Wij zetten de beste op een rij. Hier komen ze.

#1 Wasmachine

Bij Albert Heijn koop je niet alleen wasmiddel, maar ook… een wasmachine? Ja zeker, de supermarkt heeft de Tomado TWM9001W in de aanbieding. Deze heeft een vulcapaciteit van 8 kilo en een maximale snelheid van 1400 toeren.

Deze wasmachine beschikt over 15 verschillende wasprogramma’s, waardoor er altijd wel eentje is die bij jouw behoeften op dat moment past. De startuitstelfunctie zorgt ervoor dat je de wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten tegen een gunstig tarief. Je betaalt voor dit apparaat bij Albert Heijn nu 329 euro in plaats van 449 euro.

Wasmachine Albert Heijn 2
Voor kleine en grote wasjes. (Afbeelding: Albert Heijn)

#2 Stofzuiger

Maar niet alleen je was moet schoon zijn. Ook de vloer moet glimmen. Al het stof verwijder je simpel met een stofzuiger, maar dan moet je er wel een hebben. Gelukkig is Albert Heijn ook het ideale adres hiervoor. Naast een wasmachine heeft de supermarkt ook een stofzuiger in de aanbieding.

Deze stofzuiger met zak heeft een actieradius van 12 meter en een snoer van 9 meter. De opvangcapaciteit is 3 liter en je krijgt er verschillende opzetstukken bij. Veel kost het apparaat niet bij Albert Heijn. De supermarkt biedt 20 euro korting, waardoor je maar 59 euro betaalt.

Stofzuiger Albert Heijn
Weg met het stof. (Afbeelding: Albert Heijn)

#3 Koel-vriescombinatie

Op naar de keuken, want ook daar zijn de aanbiedingen van Albert Heijn te vinden. Het is ook het ideale adres als je een nieuwe koelkast nodig hebt. Om precies te zijn: een koel-vriescombinatie van 143 centimeter.

Deze koel-vriescombinatie heeft een inhoud van 173 liter, waardoor er echt genoeg in past. Het koelgedeelte heeft drie glazen draagplateaus, een groentelade en een flessenvak. Met het lage geluidsniveau van 40 dB hoef je niet bang te zijn voor irritante tonen. Hij kost je deze week bij Albert Heijn 269 euro, in plaats van 399 euro.

Koelkast
Een coole actie. (Afbeelding: Albert Heijn)

#4 Inventum dubbele Airfryer

In de keuken bereid je de grootste culinaire hoogstandjes, maar soms heb je ook gewoon zin in een lekkere snack of een simpel bord friet. Dat kun je natuurlijk doen in de frituurpan, maar een airfryer is veel gezonder. Zo gebruik je minder vet. Albert Heijn heeft nu een ideaal exemplaar in de aanbieding.

Deze AirFryer heeft namelijk twee laden met elk een inhoud van vier liter. Zo maak je friet in de ene terwijl je in de andere al de bitterballen bereidt. In totaal zijn er acht automatische programma’s. Het apparaat kost nu 99 euro in plaats van 149 euro.

AirFryer aanbieding
Lekker eten. (Afbeelding: Albert Heijn

#5 Condensdroger bij Albert Heijn

We eindigen deze lijst zoals we begonnen zijn: met de was. Om precies te zijn sluiten we af met het drogen. Dat gaat in vogelvlucht met deze Tomado Condensdroger. Ook deze heeft een vulgewicht van 8 kilo en heeft, net zoals de wasmachine, een startuitstelfunctie die ervoor zorgt dat je op een later tijdstip de was kunt starten tegen een gunstig energietarief.

Deze wasdroger bij Albert Heijn heeft 16 verschillende droogprogramma’s. Je hoeft je dus echt geen zorgen te maken dat je jouw kleding en textiel niet goed droog krijgt. Het apparaat scoor je met 120 euro korting voor 329 euro.

Wasdroger Inventum Albert Heijn
Een gortdroge aanbieding. (Afbeelding: Albert Heijn)

Deze 3 gadgets scoor je nu met flinke korting bij Kruidvat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen