Ilona Braam
Ilona Braam Elektrische auto's 3 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

5 redenen om (niet) voor de Volkswagen Polo te kiezen

De kleine Volkswagen Polo kan soms onderschat worden tussen de pracht en praal van de grotere auto’s. Maar het polo’tje heeft toch behoorlijk wat positieve eigenschappen. Dit zijn vijf redenen waarom de Volkswagen Polo toch een goed doordachte optie is.

Kwaliteit

Bij kleinere auto’s is er meestal een wat strakker budget waar rekening mee gehouden moet worden. Dit gaat soms ten koste van de kwaliteit en geraffineerdheid van de auto. Bij verschillende autofabrikanten zien we inderdaad dat de kleinere modellen van een wat lagere kwaliteit zijn en geleverd worden met een sober interieur. Dit is echter niet het geval bij de Volkswagen Polo. De auto heeft een premium feel met aan de binnenkant zachte en kwalitatief goede materialen.

Volkswagen Polo

Betrouwbaar

Volkswagen geniet al jaren de reputatie betrouwbare auto’s op de markt te zetten. Dit geld ook voor de Polo met een probleemloos werkende motor. Er kan natuurlijk bij alle auto’s wel eens iets misgaan. Een nadeel aan de Polo is dat de onderdelen wel iets duurder zijn dan bij concurrerende merken.

Volkswagen Polo voor iedereen

Volkswagen heeft voor iedere gebruiker wel een geschikt Polo model. De BlueMotion serie is perfect voor wie economisch en efficiënt van A naar B wil komen. Wie van wat meer power houdt kan zich uitleven met de GTI Polo’s.

Volkswagen Polo

Design

Ook het uiterlijk van de VW Polo laat niks te wensen over. Bij de nieuwere modellen is duidelijk te zien dat er moeite is gedaan de auto’s een meer premium look te geven. De Polo is wat rechthoekiger en moderner geworden en is één van de weinige auto’s welke deze mate van klasse biedt in zijn prijssegment.

Volkswagen Polo

Betaalbaar

De hele Polo serie biedt waar voor zijn geld. Een bijkomend voordeel van de Polo is dat hij na verloop van tijd nog steeds voor een redelijke prijs doorverkocht kan worden. Aan de andere kant kan de auto van Volkswagen ten opzichte van kleinere merken wel relatief duur zijn, maar daar krijg je wel een topauto voor terug.

Voor wie toch gaat voor een wat grotere auto is de steeds populairder wordende Volkswagen Atlas SUV een goede optie. Deze biedt meer ruimte en power met dezelfde Volkswagen standaarden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!