Action geeft Dyson het nakijken met zeer goedkope luchtreiniger

Deals Jeroen Kraak 4 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Action is de winkel waar je zeer voordelig gadgets in huis haalt. Niet alleen voor een keukenweegschaal of wasknijper kun je bij de winkel terecht, maar deze week ook voor een luchtreiniger. Eentje die bovendien flink goedkoper is dan die van Dyson.

Je vrienden van WANT zijn wekelijks op zoek naar de beste aanbiedingen. Daarbij kijken we niet alleen naar gadgets bij bekende winkels zoals Bol en Mediamarkt, maar ook bij discounters zoals Lidl, Aldi, en Action.

Die laatste winkel heeft deze week een zeer interessante gadget in de aanbieding. Met dit apparaat reinig je de lucht in huis. Dat zorgt weer voor een fijnere leefomgeving.

Het Dyson-alternatief van Action

De luchtreiniger van Action geeft door middel van een kleur aan of je lucht gereinigd moet worden. Dat gebeurt door de SensorPod die je bij de luchtreiniger geleverd krijgt. Hij geeft realtime door wat de kwaliteit van de lucht is en optimaliseert daarbij automatisch de werking.

Om precies te zijn heeft dit Dyson-alternatief van Action een 360 graden filtratiesysteem. Hierdoor kan de luchtreiniger van alle kanten lucht filteren op schadelijke stoffen, gassen en geuren. Ook ziektekiemen en bacteriën worden het slachtoffer van deze filter. Door middel van het interne uv-licht worden ze meteen onschadelijk gemaakt.
Action zuigt Dyson leeg met zeer goedkope luchtreiniger
De luchtreiniger heeft een koolstoffilter, HEPA-filter en fijnstoffilter. Deze verwijderen makkelijk de ultrafijne luchtdeeltjes die allergieën kunnen veroorzaken, zoals hooikoorts.

Zo veel kost de luchtreiniger

De luchtreiniger van Action bedien je simpel met de knoppen die erop zitten. De precieze stand zie je dan weer op het verlichte scherm. Qua geluid hoef je jezelf ook niet druk te maken, want het apparaat heeft een geluidsniveau tussen de 33 en 64 decibel. Dit hangt af van welke stand je kiest.

Waar je bij Dyson honderden euro’s kwijt bent voor een luchtreiniger, laat Action zien dat het ook veel goedkoper kan. Voor deze aanbieding betaal je 49,95 euro.

Bizarre Dyson-koptelefoon nu ook te koop in Nederland

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen