Action maakt met spotgoedkoop alternatief je smart tv een tikkeltje overbodig

Deals Jeroen Kraak 15 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Action is de ideale plaats om gadgets voor weinig te scoren. Het heeft dan ook elke week nieuwe aanbiedingen. Deze week scoor je een projector extra voordelig, een ideaal alternatief voor een televisie.

Het is heerlijk om je huiskamer ‘s avonds om te toveren tot een echte bioscoop. Gewoon lekker op de bank een filmpje kijken onder het genot van een hapje en een drankje. Action brengt dit heel voordelig in de praktijk met een aanbieding die zorgt voor een echte bioscoopervaring zonder dat je een televisie nodig hebt.

Action heeft deze projector in de aanbieding

Bij Action koop je deze week een projector in de aanbieding. Deze heeft een beeldgrootte tot 3,30 meter. In deze projector zit ook een speaker ingebouwd, dus je geniet ook optimaal van het geluid. Hiermee kan je dus prima je televisie vervangen.

De projector van Action heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Ook ondersteunt de beamer 1080P. De projectorafstand is tussen de 1,2 en 4,45 meter van de muur. Je kan hem daarmee dus gebruiken in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer.

Bij de projector krijg je ook een afstandsbediening geleverd. Zo bestuur je ‘m heel makkelijk zonder dat je daarvoor hoeft op te staan. Ook krijg je bij deze aanbieding een HDMI-kabel en een AV-signaalkabel geleverd. Ook is het mogelijk om apparaten aan te sluiten via een USB-poort.

Lage prijs

Deze projector van Action, die in de aanbieding is, is gebaseerd op Led-technologie. Daarnaast heeft die een levensduur van 50.000 uur. Dat betekent in de praktijk dus 2083 dagen non-stop televisie kijken. Dan heb je wel heel veel popcorn en vrije tijd nodig om dit vol te maken.

(Afbeelding: Action)

Wil je zelf je huiskamer omtoveren in een bioscoop, of in plaats van een televisie een led-projector in de slaapkamer? Dan is dat nu wel heel voordelig door deze aanbieding bij Action. Voor dit gadget betaal je nu 99 euro.

Meesterlijk koffiezetapparaat Lidl wijst Starbucks de deur voor een prikkie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen