De extreem goedkope smart tv die je deze week bij Aldi scoort

Deals Jeroen Kraak 31 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Ja, Aldi is een supermarkt. Kaas, boord: je scoort het er allemaal. Maar wellicht is het deze week wel dé winkel waar jij je nieuwe tv vandaan haalt. Er staat namelijk een bijzonder goedkoop model in de folder.

Je vrienden van WANT spitten iedere week als een stel bezetenen de folders door van je favoriete winkels. Simpelweg om ervoor te zorgen dat je gebruik kunt maken van de beste aanbiedingen. Eerder deze week keken we al naar Lidl en Kruidvat. Vandaag is het tijd voor de Aldi.

Aldi stunt met Android Full HD smart-tv

Voor veel mensen is een smart tv een van de belangrijkste gadgets in huis. Niet alleen zie je er je favoriete programma’s op, ook is het vaak het startpunt voor een avondje Netflix of Disney+. Daarnaast gebruik je ‘m natuurlijk ook om te gamen door je PlayStation 5, Xbox Series S/X of je Nintendo Switch erop aan te sluiten.

Veel mensen hebben dan ook meer dan een smart tv in huis. Eentje staat in de huiskamer, de ander is wellicht in de slaapkamer te vinden. Is die laatste juist aan vervanging toe, of heb je er in die kamer nog geen staan? Dan heeft Aldi nu een heerlijke aanbieding in de folder.

Machtige televisie in de aanbieding

In de Aldi-folder staat een 32-inch Full HD smart tv. Full HD is 1080p om precies te zijn. Aan de binnenkant zitten twee RMS-speakers en je PlayStation 5, de tv-ontvanger en andere apparaten zijn aan te sluiten via een van de drie HDMI-ingangen.

Zoals gezegd is dit een smart tv. Een Google Chromecast zit gewoon ingebouwd. Hierdoor kun je alle apps die je maar wilt installeren op de televisie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Netflix, Disney+ of F1TV Pro.

Aldi heeft een extreem goedkope smart tv in de folder
(Afbeelding: Aldi)

Dan blijft nog maar een vraag over: hoe duur is die televisie uit de Aldi-folder? Zoals gezegd betaal je voor dit exemplaar niet veel, want je hebt ‘m voor 199 euro thuis staan.

Poets jezelf de LEGO met deze nieuwe aanbiedingen van Kruidvat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen