Aldi-folder geeft 3 gadgets met flinke korting prijs

Deals Jeroen Kraak 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wekelijks controleren jouw vrienden van WANT de folders van de supermarkten en discounters om de beste deals voor jou te vinden. Hier zijn volgens ons de drie beste aanbiedingen uit de Aldi-folder.

Aldi is de grote concurrent van Lidl. En net zoals die andere Duitse supermarkt, heeft het ook regelmatig gadgets in de aanbieding. Om jou de onnodige tijd van het bladeren door folders te besparen, hebben wij dat al voor jou gedaan.

3 topaanbiedingen uit de Aldi-folder

Welke gadgets uit de Aldi-folder mag je deze week echt niet missen? Hier komen de drie beste aanbiedingen.

#1 Handcirkelzaag

Gereedschap kan soms behoorlijk duur zijn, vooral de grote apparaten kunnen je een fortuin kosten. Aldi laat in de folder zien dat het anders kan met deze handcirkelzaag.

Dit apparaat uit de Aldi-folder heeft maar liefst 1.500 W aan vermogen. De laserzaaglijngeleiding zorgt ervoor dat je niet scheef zaagt. Bij deze set zit één zaagblad en een parallelgeleider. Je betaalt voor deze aanbieding nu 39,99 euro.

Handcirkelzaag Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#2 Bluetooth doucheradio

Geef maar toe, ook jij zingt weleens onder de douche. Hopelijk niet zo vals als ondergetekende, maar het is de plek waar je lekker ongegeneerd je gang kunt gaan. Maar goed, je hebt natuurlijk geen zin dat je telefoon nat wordt. Gelukkig heeft de Aldi-folder deze week de oplossing.

Deze Bluetooth doucheradio is helemaal waterdicht en gaat op een volle lading tot twaalf uur mee. Bovendien heeft deze ook nog een klok met alarmfunctie. Zo douche je niet per ongeluk te lang. Je hebt ‘m nu voor 19,99 euro in plaats van 24,99 euro.

Doucheradio Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#3 Stijltang in de Aldi-folder

Net zoals goed gereedschap kan ook de prijs van een stijltang behoorlijk uit de hand lopen. We hoeven het al helemaal niet over Dyson te hebben. Een exemplaar van dat merk kost al gauw meer dan 400 euro. Gelukkig kan het echt veel goedkoper, zoals we zien in de Aldi-folder.

Bij de Duitse supermarkt heb je nu een stijltang voor 12,99 euro. Deze heeft bewegende platen met keramische coating. Daarnaast kun je kiezen uit een van de zeven temperatuurstanden en heeft het model een oververhittingsbeveiliging.

Deze 3 goedkope gadgets vind je nu in de Kruidvat-folder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen