Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 4 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

5 goedkope gadgets uit de Lidl-folder die je niet wil missen

Het is maandag, en dat betekent dat de folders van de supermarkten weer bij jou op de deurmat vallen. Zo ook die van Lidl. Maar wat zijn nu de vijf beste gadgets die je deze week kunt scoren?

Lidl staat bekend als supermarkt, maar het is ook de ideale plek om goedkope gadgets te scoren. Dat betekent dat je er niet alleen je potje pindakaas in de aanbieding kunt scoren, maar ook een nieuwe boormachine. Ook deze week staat er weer veel in de folder.

5 aanbiedingen uit de Lidl-folder die je niet wilt missen

Maar wat zijn nu precies de vijf beste gadgets die je deze week goedkoper kunt scoren? Dit zijn wat ons betreft de beste aanbiedingen.

#1 Slime plafondlamp

Bij slimme verlichting denk je wellicht meteen aan Philips Hue, maar er zijn veel meer merken. Sterker nog, er zijn ook echt budgetaanbieders. Lidl is daar één van met zijn Livarno-lijn. Deze lampen bedien je heel makkelijk met de speciale app. Deze week zijn er een aantal in de aanbieding die je in de folder kunt vinden.

Een daarvan is de LED-plafondlamp van Lidl. Deze kan van warmwit tot koudwit licht afgeven, en dat doet hij met zo’n 4300 lumen. Door de aanbieding betaal je nu 10 euro minder bij Lidl, waardoor je nog maar 49,99 euro betaalt.

Slimme plafondlamp Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#2 Heggenschaar uit de Lidl-folder

Als je een heg rondom je huis hebt staan, wil je die natuurlijk goed onderhouden. Je kunt het een hovenier laten doen, maar het gewoon zelf oppakken bespaart je veel geld. Vooral als je deze week in de Lidl-folder kijkt, want daar is nu een exemplaar in de aanbieding.

Deze heggenschaar heeft een lange steel waardoor je makkelijk overal bijkomt. Met een vermogen van 710 W hoef je ook niet al te veel moeite te doen om tot een goed resultaat te komen. Het apparaat kost door deze aanbieding nu maar 59,99 euro in plaats 89,99 euro.

Heggenschaar Lidl
(Afbeelding Lidl)

#3 Videodeurbel in de aanbieding bij Lidl

Een videodeurbel is het ideale gadget om toe te voegen aan je huis. Het geeft je een veel veiliger gevoel, want je hoeft je deur niet meer open te maken om te kijken wie ervoor staat. Lidl heeft nu een extra goedkoop exemplaar in de folder.

Nee, je hoeft echt geen duur exemplaar van Ring in huis te halen. Het kan veel goedkoper door de aanbieding van Lidl. Hij kost nu 29,99 euro in plaats van 69,99 euro. Voor dat geld heb je Full HD, bewegings- en geluidsdetectie en nachtzicht tot 10 meter.

Videodeurbel Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#4 Hometrainer

Langzaam komen de donkere maanden er weer aan. In plaats van buiten sporten is het toch fijn om dat binnen te gaan doen. Ook hiervoor kun je naar Lidl. Niet om tussen de gangpaden door te rennen en in het vriesvak yoga-oefeningen te doen. Nee, de supermarkt heeft deze week een hometrainer in de aanbieding.

Hierdoor fiets je lekker in je woonkamer in plaats van buiten op een gure herfstdag. Veel beter toch? In totaal heeft dit apparaat 24 niveaus. Wat nog beter is, is de aanbieding. Je betaalt nu 359 euro in plaats van 649,99 euro.

Hometrainer Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#5 Mini vaatwasser

We sluiten deze lijst af met de keuken en dan wel de afwas om precies te zijn. Lidl heeft namelijk een mini-vaatwasser in de aanbieding. Dat is er niet eentje voor smurfen, maar een exemplaar dat je naast de keuken bijvoorbeeld ook mee kunt nemen in de caravan of camper.

Dit apparaat heeft vijf verschillende reinigingsprogramma’s en is geschikt voor twee standaard couverts. Hij kost je bij Lidl nu 279 euro.

Lidl mini vaatwasser
(Afbeelding: Lidl)

7 kneiter slimme tips om je Smart Home een stuk beter te maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!