Aldi heeft ideale speaker in de aanbieding voor Kerstmis en Oud en Nieuw

Deals Jeroen Kraak 19 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je van plan om een flink feestje te maken van Kerstmis en Oud en Nieuw? Aldi heeft daarvoor een ideaal gadget in de folder staan. Zo tover je huis simpel om in een kleine discotheek of karaokebar met deze aanbieding.

Kerstmis en Oud en Nieuw zijn de dagen om met vrienden en familie bij elkaar te komen. Lekker eten staat misschien wel bovenaan op het lijstje, maar het gaat daarnaast vooral om een goede tijd samen. Die tijd wordt nog beter als je er een echt feestje van kan maken. Laat Aldi daar nu net daarvoor een goed gadget in de folder hebben.

Aldi is namelijk niet alleen de plaats om goedkoop de ingrediënten te scoren voor het Kerstdiner. Net zoals Lidl heeft het regelmatig ook heerlijke gadgets in de aanbieding. Deze week is het ook de winkel om de speaker in huis te halen waarmee je echt een feestje bouwt.

De Bluetooth speaker van Aldi die je Kerstmis omtovert tot een heerlijk feestje

Dit Bluetooth audiosysteem heeft twee speakers van 220 W RMS. Op een volle lading kun je vier uur muziek luisteren. Met een afmeting van 32x30x56 cm zet je deze aanbieding ook overal heel makkelijk neer.

Maar dat is niet alles. Deze speaker heeft namelijk een aansluiting voor een microfoon. Dat gadget krijg je er overigens gratis bij. Zo kun je zelfs je zangkunsten laten horen aan iedereen die dat (niet) wil.

Aldi heeft ideale speaker in de aanbieding voor kerst en oud en nieuw
De Bluetooth speaker van Aldi. (Afbeelding: Aldi)

Betaal nu minder door de aanbieding in de folder

Bovendien geeft deze speaker ook nog licht. Die lichteffecten kun je zelf instellen en aanpassen, zodat het feest nog beter wordt. Zo wordt Kerstmis dankzij Aldi nog specialer.

Normaal kost deze speaker je 199,99 euro, maar deze week is die extra voordelig te vinden in de Aldi-folder. Bij de supermarkt is die nu in de aanbieding voor 89.99 euro.

Kruidvat stunt met de prijs van ideaal Braun scheerapparaat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen