AliExpress Must-Have deal: goedkope GoPro-killer!

Gadgets Ilona Braam 11 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Als je eraan denkt om actie filmpjes te gaan opnemen, is een GoPro camera één van de populaire opties om mee aan de slag te gaan. GoPro’s zijn lekker compact en je kunt ze zowel makkelijk op een statief plaatsen als op je petje voor wat first person actiebeelden. Helaas is er ook een nadeel aan een echte GoPro en dat is de hoge prijs. Voor een instapmodel betaal je namelijk al boven de 200 euro. Mocht dat niet helemaal binnen je budget passen, kun je ook een op AliExpress kijken voor een goedkoper alternatief.

GoPro kwaliteit?

We moeten er wel meteen bij zeggen dat er een reden is dat de GoPro camera’s redelijk prijzig zijn. Ze leveren namelijk wel mooie beelden op en als je voor een AliExpress alternatief gaat, moet je je natuurlijk wel bedenken dat je hoogstwaarschijnlijk niet dezelfde kwaliteit krijgt. Maar de handigheid van de camera krijg je natuurlijk wel. Zo is de BAPASCO AT-30R ook erg compact en ziet het ding eruit als een GoPro. Natuurlijk zijn er hier en daar wat verschillen in het design, maar de bedoeling is duidelijk.

AliExpress action camera

4k video’s en 16 megapixel foto’s

Uiteraard zijn de specs erg belangrijk en met de nep GoPro kun je in ieder geval 4k video’s opnemen. De sensor aan boord is een Sony IMX179 CMOS en je kunt aan slag met een 170 graden groothoeklens. De hoek kun je overigens aanpassen, zodat je beelden precies zo worden als je bedoeld had. Andere features zijn slow motion, time lapse beelden, loop recording en 4x zoom. Daarnaast kun je natuurlijk ook foto’s maken met de AliExpress camera en dat worden in dit geval maximaal 16 megapixel beelden. Overigens kun je ook onderwater filmen tot een diepte van 30 meter en is er wifi van de partij om het apparaat te koppelen aan je smartphone.

AliExpress action camera

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de compacte actiecamera bij AliExpress bestellen voor 43,74 euro. Mocht je er meteen een 32GB geheugenkaart bij willen, dan wordt de prijs 54,25 euro. Vorig jaar ging ook Hot Wheels aan de slag met GoPro. Ze kwamen met een speciale GoPro-auto om op de bekende Hot Wheels banen allerlei duizelingwekkende footage mee op te nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen