Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 25 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Amazon Prime in april: serie van makers Undercover en veel actie

In maart kunnen we weer een aantal mooie titels verwachten op Amazon Prime Video. Wat te denken van een serie van de makers van Undercover.

Door de komst van HBO Max en Viaplay zou je bijna vergeten dat er nog veel streamingdiensten in Nederland zijn. Eén van de grote spelers is natuurlijk Amazon Prime Video. De dienst komt met een aantal nieuwe originals deze maand. Wij zetten ze speciaal voor jou op een rijtje zodat je niets hoeft te missen.

Amazon Prime Video in april

Actie, actie en nog eens actie, dat is wat Amazon Prime Video in de maand april te bieden heeft. Verwacht dus veel wapengekletter en keiharde gevechten. Dit kun je allemaal verwachten.

The Contractor – 1 april

Misschien lijkt het zo, maar dit is zeker geen aprilgrap. In deze thriller op Amazon Prime Video speelt Chris Pine Special Forces sergeant James Harper die wordt ontslagen uit het leger waardoor hij zijn pensioen misloopt. Hij zit in de schulden en maakt zich zorgen om zijn gezien. Om toch geld te verdienen sluit hij zich aan bij een ondergrondse militaire eenheid. Helaas voor hem loopt bij de eerste opdracht alles mis en slaat hij op de vlucht.. In een gevaarlijke samenzwering moet hij lang genoeg in leven blijven om de echte motieven te onthullen van de mensen die hem verraden hebben. Naast Pine zien we in deze film ook Kiefer Sutherland, Ben Forster en Gillian Jacobs.

De Kraak – 8 april

De naam van deze Belgische serie van de makers van Undercover op Amazon Prime Video zegt eigenlijk alles. De geniale en verlegen nerd Jeremy Peeters wint een hackwedstrijd en dat trekt de interesse van een oplichtersbende. Met zijn hulp willen ze een internationale bank digitaal kraken en daardoor 350 miljoen euro buitmaken. Voor hij het goed beseft zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Wanneer de dag van de overval nadert, heeft iedereen echter zijn eigen plan. De serie is vanaf vrijdag 8 april wekelijks te zien op de streamingdienst.

All The Old Knives – 8 april

Krijg je na The Contractor niet genoeg van Chris Pine? Dan kun je een week later nog een nieuwe film op Amazon Prime Video zien met de acteur in de hoofdrol. Dit keer speelt hij oud-agen Henry Pelham die de opdracht krijgt om onder zijn voormalige collega’s een mol uit te roeien. Een van de agenten heeft namelijk informatie gelekt die aan meer dan 100 mensen het leven heeft gekost. Zijn onderzoek brengt hem onder andere naar Oostenrijk en Engeland. Alsof het zo moest zijn komt hij ook nog eens zijn voormalige collega en ex-minnares tegen. Het duo wordt gedwongen de grenzen tussen beroep en passie te laten vervagen.

Outer Range – 15 april

Nee, in deze bijzondere western heeft Chris Pine niet de hoofdrol. Een rancher (Josh Brolin) ontdekt een bijzonder mysterie aan de van Wyoming’s wildernis. Aan het begin van de serie verdwijnt zijn schoondochter Rebecca. Daar houdt het niet op voor hem, want de eigenaars van een naburige ranch willen zij land inpikken. Als er ook nog eens een vroegtijdige dood in de gemeenschap is, komt er een keten van spannende gebeurtenissen in gang. Die komen tot een hoogtepunt wanneer er een mysterieuze zwarte leegte op een van de weilanden ontstaat.

Bang Bang Baby (seizoen 1) – 28 april

Nee, dit is niet de titel voor een voortplantingsfilm voor volwassenen, maar een Amazon Prime-serie over de Italiaanse maffia die gebaseerd is op waargebeurde feiten. In de serie zien we de 15-jarige Maris Merico die haar huis verlaat om op zoek te gaan naar haar vader die ze al 10 jaar niet meer heeft gezien. Haar zoektocht leidt haar naar Milaan waar ze verwelkomt wordt door haar vervreemde familie, die bij de Ndrangheta-bende hoort. Haar grootmoeder is daarvan de baas. Verleid door het gevoel erbij te horen, raakt ze verwikkeld in de georganiseerde misdaad.

En verder op Amazon Prime Video

  • Cypher – 08.04.2022
  • Another Round (Druk) – 15.04.2022
  • Undone S2 – 29.04.2022

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime in april: serie van makers Undercover en veel actie
Sluiten