Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 8 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime naar Nederland: gratis binnen een dag je pakket in huis

Wij moesten er lang op wachten, maar Amazon gaat eindelijk voeten aan de grond zetten in Nederland. Met de abonnementsdienst Amazon Prime krijg je binnen één dag zonder extra kosten je bestelde pakket in huis én krijg je toegang tot de videostreamingdienst Prime Video. En dat voor een introductieprijs van 4 euro per maand.

Amazon Prime naar Nederland

Met Amazon Prima in Nederland krijg je meer dan een miljoen producten tot je beschikking die binnen een dag worden thuisbezorgd. Nog een miljoen producten worden binnen twee dagen geleverd. Ook met iDeal betalen is ondertussen mogelijk.

Via Amazon.de/nederlands kun je vanuit Nederland shoppen. De producten worden dan ook nog steeds vanuit Duitsland verstuurd. Het beschikbare assortiment met producten is dus helaas nog niet hetzelfde als de producten uit de Verenigde Staten. Je zou wel een webshop op het domein Amazon.nl verwachten, maar daar wordt dus nog even mee gewacht. Op Amazon.nl worden vooralsnog alleen e-books aangeboden.

Niet alleen om het bestellen van producten

Het abonnement zorgt ervoor dat je ook de beschikking krijgt tot Amazon Prime Video. Deze concurrent van Netflix biedt series aan als Mr. Robot, The Grand Tour en American Gods. Daarnaast krijg je ook een betaald account bij gamestreamingdienst Twitch. Iets wat voor gamers interessant is.

Tot slot krijg je ook nog eens gebruik maken van gratis opslag bij Amazon. Hier kun je foto’s en video’s van maximaal 5GB groot in opslaan. De opslagruimte is verder onbeperkt.

Amazon Prime

Concurrent Bol.com en Coolblue

Het mag duidelijk zijn dat Amazon hiermee direct de strijd aangaat met Bol.com en Coolblue. In Nederland bestellen wij al over de grens, omdat veel producten nog niet beschikbaar zijn, en dat zal hiermee alleen maar toenemen.

Ter info: Bol.com biedt met Bol Select voor een jaarlijks bedrag van 9,99 euro een gratis bezorgservice. Hiermee worden pakketten op dezelfde dag bezorgd en ook op zondag.

Wat kost deze dienst?

Je kunt Amazon Prime 30 dagen gratis uitproberen en daarna betaal je de introductieprijs van 3,99 euro per maand (of 49 euro per jaar). Vanaf april 2018 worden de kosten met 2 euro verhoogd naar 5,99 euro per maand. Check ook de tofste AmazonBasics die je vanaf nu gratis naar Nederland kunt laten versturen! Of bekijk onze lijstjes met de tofste spotgoedkope AliExpress gadgets.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime naar Nederland: gratis binnen een dag je pakket in huis
Sluiten