Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 9 nov 2021

Deze onbekende liefdes-film weet Netflix te veroveren

Het is nog vrij vroeg, maar Netflix wordt nu al gedomineerd door een romantische film met flinke kerstvibes. Wie is er klaar voor een zoetsappig, maar toch grappig, verhaal?

Netflix staat boordevol films en series waardoor het soms lastig kan zijn om een nieuw pareltje te vinden. De nieuwe film Love Hard is wat dat betreft onmisbaar voor de liefhebber van romantische komedies. Ideaal voor de donkere koude dagen.

Love Hard steelt de show op Netflix

Wie Netflix de afgelopen dagen geopend heeft zal de naam Love Hard wel iets zeggen. De titel staat namelijk al een paar dagen op de koppositie binnen de top 10 in Nederland. Zo kwam hij ook voorbij in de top 10 van Netflix-titels die je deze week zeker een kans moet geven.

In Love Hard volgen we het verhaal van Natalie Bauer: een schrijfster die opzoek is de liefde van haar leven. Na een aantal mislukte pogingen lijkt ze de perfecte match gevonden te hebben op het internet. Alleen is er één probleem: ze heeft de beste man nog nooit gezien. Daarom legt Natalie 5000 kilometer af om de liefde van haar leven te verrassen. Alleen lijkt hij niet te zijn wie ze denkt. Catfish! Maar de persoon op wie ze verliefd geworden is lijkt wel degelijk te bestaan en gaat ze er samen met de misleider achteraan.

De film Love Hard staat dus op nummer één in Nederland. Nina Dobrev speelt de hoofdrol en schittert naast acteurs Darren Barnet en Jimmy O. Yang. Love Hard duurt één uur en 46 minuten en lijkt dé film van het moment te zijn om op Netflix te kijken. Tenzij je van actie of sci-fi houdt, dan ga je hier weinig plezier aan beleven.

Wat te volgen in November?

Zoals gezegd is het aanbod van Netflix gigantisch en kan het daardoor lastig zijn om een goede film of serie te vinden. Gelukkig zijn er mensen zoals ik die betaald krijgen om pareltjes van de streamingdienst bovenwater te toveren. Daarom heb ik een handig overzicht gemaakt van films en series die je de komende week zeker eens kunt bekijken.

5 films en series waar we in november 2021 het meest naar uitkijken

Interesse in mijn persoonlijke favorieten van november voor alle streamingdiensten? Check dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze onbekende liefdes-film weet Netflix te veroveren
Sluiten