Wat te kijken op Netflix? Deze 10 films en series zijn immens populair!

Netflix heeft een gigantisch aanbod aan films en series. Dat jij soms niet weet wat je kijken moet is dus best wel goed te begrijpen. Daarom helpen we je bij WANT graag een handje.

In Nederland zijn ongelofelijk veel mensen met een Netflix-account. Mensen wiens kijkgedrag meer vertelt dan dat ze zelf misschien weten. Op basis van wat Nederland leuk vind is het dus best makkelijk uit te vogelen welke films en welke series je anno 2021 precies moet kijken.

Netflix Nederland: 10 films en series voor week 47

In week 47 zien we de duurste Netflix-film ooit gemaakt naar de tweede plek schuiven door de komst van een nieuw seizoen Undercover. Daarbij is de Cowboy Bebop remake te zien en laten League of Legends-fans zich nog steeds zien.

#10 Netflix: You

Het derde seizoen van het immens populaire You is onlangs verschenen en dat is te zien. De serie staat nu al enige tijd in de Top 10 op Netflix en staat ook deze week weer hoog in de notering. In de serie volgen we de gevaarlijk charmante Joe. Als hij je in het vizier heeft, dan is het echt oppassen geblazen. Hij zal er namelijk alles aan doen om een plaats in je leven te krijgen.

Er staan drie seizoenen van You op Netflix. Een aflevering duurt gemiddeld zo’n 45 minuten.

#9 The Princess Switch 3: Romancing the Star

Het is op Netflix alweer tijd voor het derde deel in The Princess Switch-franchise. In The Princess Switch: Romancing The Star zien we koninklijke evenbeelden Margaret en Stacy de hulp inschakelen van een wel heel bekend gezicht. Ze moeten namelijk naar Fiona: een derde dubbelganger. Want samen een kostbare kerstrelikwie terughalen gaat gewoon echt niet lukken.

The Princess Switch 3: Romancing the Star. 

#8 Netflix: Tiger King

Het verhaal van Joe Exotic en Carol Baskin heeft onze eerste lockdown zonder twijfel gemaakt. Tiger King wist de wereld in rap tempo te veroveren. Dat Netflix met een tweede deel komst is dus geen verrassing. Wie dacht dat de serie het eerste seizoen al niet gekker kon, die kan zijn borst natmaken. Het tweede seizoen lijkt er namelijk nog een flink schepje bovenop te doen.

Het tweede seizoen bestaat uit vijf afleveringen die gemiddeld zo’n 43 minuten duren.

#7 Maid

Alex heeft meer dan genoeg van haar relatie waarin ze gewelddadig wordt behandeld door haar partner. Ze besluit samen met haar kind Maddy weg te lopen van huis om een betere toekomst op te bouwen. Dat is zwaar, maar als ze eenmaal een baan als schoonmaakster gevonden heeft komen de plannen een klein beetje van de grond. Ook al is dat niet helemaal het leven wat ze voor ogen had.

Maid is een miniserie en bestaat uit 10 afleveringen die tussen de 47 en 60 minuten duren.

#6 Narcos: Mexico

Narcos: Mexico is dé spinoff die de hitserie Narcos verdiend. Waar we in de eerste serie kennismaakten met het leven van Pablo Escobar, volgen we in deze spinoff het verhaal van Félix Gallardo. Hij was één van de hoofdrolspelers in het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80. De jaren waarin het Guadalajara-kartel zijn beste dagen beleefde.

Narcos: Mexico bestaat uit drie seizoenen van tien afleveringen. Een aflevering duurt gemiddeld 60 minuten.

#5 Arcane

Arcane is een animatieserie die gebaseerd is op de populaire MOBA League of Legends. Al is het verhaal over de zustersteden Piltover en Zaun, waar een tweedracht tussen heerst, ook uitstekend te volgen voor mensen die niets met de game hebben. We zien in de serie namelijk een tweeling die tegenover elkaar staan in de strijd tussen magische technologieën en botsende overtuigingen.

De eerste drie afleveringen van ongeveer 43 minuten zijn nu te zien op Netflix. De streamingdienst voorziet Arcane iedere week van nieuwe afleveringen.

#4 Netflix: Hellbound

Netflix is sinds de komst van Squid Game in de ban van Koreaanse films en series. Wat dat betreft ligt de komst van Hellbound in lijn der verwachting. En met succes, want de serie staat op dit moment op nummer vier in de lijst. In deze serie zien we onaardse wezens de mensheid op bloedige wijze naar de hel verbannen. Tijd voor een religieuze groepering om goddelijke gerechtigheid te propageren.

Hellbound bestaat uit één seizoen met zes afleveringen. Een gemiddelde aflevering duurt ongeveer 50 minuten.

#3 Cowboy Bebop

Cowboy Bebop is terug. EĂ©n van de meest geliefde Anime’s, die in 1998 voor het eerst verscheen, is omgetoverd tot live-action variant. De reacties op de serie zijn niet heel lovend, maar de gemiddelde fan zal zonder twijfel genot halen uit de manier waarop Netflix het iconische personage in een nieuw jasje heeft weten te steken.

Cowboy Bebop heeft één seizoen en bestaat uit 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten per stuk.

#2 Netflix: Red Notice

De duurste Netflix-film ooit gemaakt heet Red Notice. Een film met Ryan Reynolds, Dwayne The Rock Johnson en Gal Gadot in de hoofdrol belooft veel goeds. Iets dat ook zeker geldt voor de verhaallijn van deze film.

Wanneer een FBI-profiler achter ‘s werelds meest gezochte kunstdief aanzit, komt hij erachter dat samenwerken misschien wel de beste oplossing is. Je kunt een grote tegenstander als “The Bishop” namelijk niet in je eentje pakken. Zeker niet, omdat deze persoon je iedere keer een stap voor is.

#1 Undercover

Undercover is terug! Na twee succesvolle seizoen en een film gaat het verhaal van Ferry Bouman verder. Het personage zit nog steeds in de gevangenis, maar wordt vrijgelaten om het onbedenkelijke te doen: samenwerken met Bob.

Het derde seizoen van Undercover is begonnen op Netflix. De streamingdienst brengt iedere zondag een nieuwe aflevering uit.

Reageer op artikel:
Wat te kijken op Netflix? Deze 10 films en series zijn immens populair!
Sluiten