Android Auto verkast door innovatieve gadget naar je oude benzinebak

Gadgets Sam Dille 15 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Android Auto is al bijna niet meer weg te denken van je dashboard. Als je een te oude auto hebt, kun je nu ook genieten van de service. Je moet er alleen wel een bepaald gadget voor kopen.

Laten we eerlijk zijn: navigeren met je telefoon in je hand is niet bepaald veilig. Daarom is Android Auto zo’n heerlijke optie voor tijdens het rijden. De digitale service kan je met allerlei dingen helpen en werkt met spraakbesturing. Hierdoor kun jij je ogen op de weg houden.

Maar als je oude auto niet kan worden verbonden met Android Auto, dan heb je pech. Of toch niet? Deze gadget kan jouw oude bak namelijk makkelijk aansluiten op de service.

Dankzij dit gadget verbind je jouw voertuig makkelijk met Android Auto

Deze multimedia-player is een geweldige gadget voor in de auto. Je kunt draadloos verbinding maken met Android Auto. Het instellen is een fluitje van een cent. De multimedia-player is een echte ‘plug-and-play’. Plak hem op een glad oppervlak, zoals je dashboard of voorruit, en je bent klaar om te gaan.

Nadat je hem op zijn plaats hebt vastgezet, verbind je hem via Bluetooth met je smartphone en heb je toegang tot kaarten, af speellijsten, berichten en alle Android Auto-apps.

Multimedia-player van bol.com
Het handige gadget (Afbeelding: Bol)

Met spraakbesturing kun je alles besturen zonder dat je jouw handen hoeft te gebruiken. Het scherm heeft een resolutie van 1080×720. Dat betekent dat het beeld er verrassend scherp uitziet. Ook het geluid is heerlijk. De gadget zorgt voor een stereo-ervaring in je auto. Of je nu in een auto, vrachtwagen of SUV rijdt: dankzij dit gadget wordt elk voertuig een Android Auto.

Bestel je exemplaar via deze link. Tip: het is ook een leuk cadeau om weg te geven aan vrienden of familie!

Nieuwe functies in 2024

Google heeft dit jaar heel wat plannen met Android Auto. Op CES presenteerde het bedrijf nieuwe functies die dit jaar verwacht kunnen worden. Elektrische auto’s kunnen straks een hele goede verbinding maken met de service. Hierdoor wordt real-time informatie over de batterij doorgestuurd naar Google Maps.

Maar ook als je geen elektrische auto hebt, komt Google met een aantal nieuwe functies. We praten je helemaal bij in dit artikel:

CES 2024 | Google toont nieuwe functies voor Android Auto

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen