Apple ‘haters’ achter slechte reviews voor The Morning Show?

Apple Martijn Pijnenburg 21 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Waar Disney+ in slechts 24 uur tijd ruim 10 miljoen aanmeldingen mocht ontvangen bleek de streamingservice van Apple een stuk minder succesvol te zijn. Het bedrijf lijkt met name teleurgesteld te zijn over de ontvangst van de originele content die ze voor de dienst hebben laten maken. Zo kregen series als See, For All Mankind en The Morning Show maar weinig enthousiaste reviews.

Mimi Leder, de regisseuse achter The Morning Show, beweert nu dat de negatieve reviews afkomstig zijn van zogeheten Apple haters die de poging van het bedrijf om een streamingdienst te starten graag zien falen.

The Morning Show maker geeft schuld aan Apple haters

In een recent panel gaf de succesvolle regisseuse aan dat dramaserie The Morning Show volgens haar opzettelijk slechte reviews heeft gekregen omdat deze door Apple geproduceerd is:

Aldus Mimi Leder. Toch waren de reviews ook weer niet allemaal slecht. Zo staat de score momenteel op 63%, wat zeker niet dramatisch laag is. Daarnaast heeft de serie een publieke score van maar liefst 95%, dat erop wijst dat kijkers juist laaiend enthousiast zijn.

Ondanks dat Apple enigszins ontevreden is over de ontvangst van de Apple TV+ originals zijn er vier series alvast verlengd voor een twee seizoen, waaronder The Morning Show. Daarnaast komen er ook nieuwe afleveringen van For All Mankind, See en Dickinson.

Megabundel

Het mag voor Apple dan moeilijk lijken om tegen concurrenten als Netflix en Disney+ te kunnen opboksen, maar daar schijnt het bedrijf een oplossing op bedacht te hebben. Er gaan namelijk geruchten dat er een bundel komt waarmee gebruikers naast TV+ ook toegang zullen hebben tot Apple Music en de News app.

Meer over Apple en de producenten is te lezen in dit overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen