Jelle van Es
Jelle van Es Smart Home 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Beveilig je huis met de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell

Nu we allemaal wat meer thuis zijn, zou je denken dat het niet meer nodig is om allemaal video-camera’s en slimme deurbellen op te hangen. Toch zijn er nog genoeg momenten waarop het mis kan gaan en dan kan een slimme deurbel handig zijn. De Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell lijkt daarbij een alternatief op de bekende Ring-deurbellen.

Volgens de fabrikant beschikt de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell over een unieke kijkhoek en is er een ingebouwde sirene om het huis of het pand van buitenaf te beschermen. En dat alles is daarbij 100 procent draadloos, dus je hoeft qua installatie het jezelf niet moeilijk te maen.

De Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell

De Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell is een alternatief op de bedrade versie van het bedrijf en heeft een 180-graden kijkhoek. Daardoor is het mogelijk om vanuit de video-feed die de deurbel genereert op je smartphone een pakket op de grond te zien staan wanneer een bezorger dat aflevert. De video die je op je device krijgt draait overigens in een 1080p-resolutie en ondersteunt HDR en een nachtbeeldmodus. Op die manier zie je dus ook ‘s avonds erg goed wie er voor je deur staat en kun je met een gerust hart open doen.

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell
Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell (Afbeelding: Arlo)

Wanneer er iemand voor de deur staat en er wordt aangebeld via de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell, dan wordt gelijk jouw smartphone gebeld. Op die manier weet je dus snel wie er voor de deur staat. Ook kun je er net als bij de beveilingscamera’s voor kiezen dat je een melding krijgt wanneer beweging wordt gedetecteerd. Op die manier kun je dus ook zien wanneer iemand in de ochtend de krant in de brievenbus gooit of er kinderen in de tuin staan om de bal er uit te pakken.

Nog even wachten

De Arlo Essantial Wire-free Video Doorbell is nu te pre-orderen bij verschillende verkooppunten. Hij gaat dan 199 euro kosten. Op 2 februari wordt hij echt op de markt gebracht. Wil je weten wat wij van de camera’s van het bedrijf vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!