Blokker laat je koffie als een koning drinken met deze bijzondere aanbieding

Deals Jeroen Kraak 22 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Houd je van koffie? Dan loont het zeker om deze week een bezoekje te brengen aan Blokker. De winkel die onderhand alles verkoopt stunt nu met een espressomachine die wel heel voordelig is.

Toegegeven, ik kom zelf eigenlijk nooit bij de Blokker. Misschien hooguit als mijn waterkoker stuk is of dat ik weer zo onhandig ben om een bord uit mijn klauwen te laten vallen. De winkel is op zulke momenten ideaal om even snel nieuwe service of kleine huishoudelijke apparaten te halen.

Wij houden desondanks wel de folder in de gaten, om voor jou de juiste aanbieding te vinden. Dit keer is er eentje voor de liefhebber van koffie.

Blokker heeft de  ideale espressomachine in de aanbieding

Als ik op de redactie van WANT ben, is het eerste wat ik doe naar de koffieautomaat lopen om even een vers bakkie te pakken. Met het juiste cafeïneshot ben je meteen wakker en ga je als een raket. Natuurlijk is de boon belangrijk, maar een goede espressomachine net zo.

Het loont dan ook om er wat geld in te investeren. Het is een dure aankoop, maar je krijgt het zeker terug met genot. Vooral nu bij Blokker

Een merk waar je zeker van op aankan op het gebied van goede koffie is Krups. Het Duitse merk maakt al lange tijd verschillende espressomachines. De Evidence EA8908 mag je met recht een van de betere machines noemen om koffie mee te zetten. Je kunt ‘m nu bij Blokker halen.

Krups espressomachine Blokker
Wie heeft er nu geen zin koffie? (Afbeelding: Blokker)

De ideale koffie van Krups met korting

De Evidence espressomachine van Krups heeft maar liefst 15 voorgeprogrammeerde instellingen voor al je favorieten. Wil je bijvoorbeeld een extra shot espresso, dan regel je dat makkelijk met de zeer gebruiksvriendelijke interface.

De espressomachine van Krups beschikt over de geavanceerde Quattro Force-technologie. Hoewel het niet betekent dat de koffie gemaakt wordt door een jedi, zorgt het wel dat het bereidingsproces is geoptimaliseerd.

Je hebt 20 procent sneller metalen maatwerk en percolatie. Het praktische AutoClean-system zorgt ervoor dat je machine altijd weer gereinigd wordt.

Zoals gezegd is een goede espressomachine een flinke investering. Het apparaat is dan ook zeker niet goedkoop. Deze kost je dan ook 503 euro bij Blokker. Maar gelukkig kan het goedkoper, want op de machine van Krups zit 75 euro cashback.

Als je ‘m koopt kun je die 75 euro terugclaimen bij de fabrikant. Zo is de machine net even wat voordeliger. Meer informatie over de machine vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen