Jelle van Es
Jelle van Es Games 15 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty Black Ops: Cold War krijgt weer een nieuwe map

Het lag in de lijn der verwachtingen dat Call of Duty Black Ops: Cold War na de release van Vanguard eigenlijk alleen nog maar zijn servers online zou houden, zodat gamers konden blijven gamen. Maar daar lijkt ontwikkelaar Treyarch geen zin in te hebben.

Een tijdje geleden werd Call of Duty Black Ops: Cold War al voorzien van nieuwe content. En het lijkt er op dat dat de ontwikkelaar goed is bevallen. Want er komt weer nieuwe content aan.

Nieuwe content voor Call of Duty Black Ops: Cold War

Nou ja, helemaal nieuw is de content voor Call of Duty Black Ops: Cold War ook weer niet. Het gaat om een remake van de map Jungle, die oorspronkelijk verscheen in de eerste Black Ops-game uit 2010. Toch hoor je ons niet klagen, want op deze manier kun je de klassieker weer opstarten en genieten van de content. Naast die map kun je ook rekenen op twee nieuwe wapens. Het gaat volgens Treyarch om een melee en een ranged wapen. Naast de multiplayer zijn de wapens ook te gebruiken in de Zombie-modus en zelfs in Warzone. Verder wil de ontwikkelaar nog wat geld verdienen en komen er nieuwe operator skins, weapon blueprints, finishing moves en diverse cosmetische voorwerpen in de store te koop. Eén daarvan zou draaien om cosmetische voorwerpen voor de liefhebbers van de zombie-modus van de game.

Het enige dat we niet weten, is wanneer de nieuwe content voor Call of Duty Black Ops: Cold War verschijnt. Het is de bedoeling dat de Jungle-map en de ranged wapen binnen enkele weken moet worden uitgebracht. Het melee wapen waarover wordt gesproken is iets verder van ons verwijderd. Volgens de ontwikkelaar moet dat wapen in de nabije toekomst worden uitgebracht. Wanneer dat precies is, dat is dus nog even onduidelijk.

Season 3 komt er aan

Mocht je geen interesse meer hebben in Call of Duty Black Ops: Cold War, dan is het goed om te weten dat je over iets minder dan twee weken aan de slag kan gaan met het derde seizoen van Warzone en Vanguard. Meer daarover lees je hier.

Call of Duty: Warzone Season 3 komt er aan en dit kun je verwachten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!