Veel nieuwe elementen in Call of Duty Cold War en Warzone

Games Jelle van Es 19 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Eerder deze week kregen we al een hint op wat we zouden gaan beleven in het nieuwe seizoen van Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone. Maar nu is er een nieuwe gameplaytrailer verschenen die eigenlijk meer duidelijk maakt over wat ons te wachten staat.

Het nieuwe seizoen van Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone staat gepland voor 25 februari. Qua verhaal draait het om Adler die gevangen is genomen en bevrijd moet worden uit de jungle van Laos. Tegelijkertijd moet je Naga stoppen in zijn plannen om het Nova 6 gas te distribueren. Maar uiteraard is er meer te doen.

Nieuwe maps en meer in Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone

Voor Call of Duty Black Ops Cold War staan er in het tweede seizoen een viertal nieuwe maps gepland voor de multiplayerodus. Daarnaast worden er nieuwe wapens geïntroduceerd en krijg je een nieuwe Zombie Outbreak-ervaring, die voortborduurt op de Dark Aether verhaallijn. Daarin neem je het op tegen elite vijanden, moet je een rover besturen die portalen kan ontdekken en zijn er natuurlijk vele verschillende zombies. Gelukkig krijg je daarbij de beschikking over een aantal nieuwe vaardigheden. Met de Frenzied Guard Field Upgrade is het mogelijk om alle zombies op een speler af te laten komen en hem of haar aan te vallen voor tien seconden. Daarbij wordt alleen de armor beschadigd, waardoor je makkelijk kan terugvechten. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Qua wapens krijg je de FARA 83, de LC10, de R1 Shadowhunter, een Machete, een bolt-action ZRG 20mm sniper rifle en een military tri-fold shovel E-Tool. De eerste twee wapens krijg je gratis op Tier 15 en Tier 31. Qua nieuwe maps kun je vanaf het begin van het nieuwe seizoen van Call of Duty Black Ops Cold aan de slag met de map Apocalypse. Dit is een map voor 6 tegen 6. Later komt er nog een multi-team map Golova aan en krijgt Miami Strike een variant bij het daglicht. Tot slot heb je nog de map Mansion voor 2 tegen 2 of 3 tegen 3.

Warzone

In Warzone krijg je te maken met een nieuwe loot pool, die bestaat uit nieuwe wapens, Operators, gamemodi en meer. Zo krijg je te maken met Exfiltration, waarbij je op de Verdansk map een draagbare radio vinden en die in je bezit houden. Wanneer je hem echter hebt, dan wordt dat op de map getoond, dus ben je een doelwit. Ook krijg je te maken met Rebirth Island Resurgence Extreme, waarbij je met 90 man op de relatief kleine map aan de slag gaat. Er zijn verder vier nieuwe Operators vrij te spelen in de vorm van Naga, Maxis, Wolf en Rivas. Kortom, er is genoeg te beleven in het nieuwe seizoen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen