Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 apr 2021

Call of Duty scoort: Top 10 meest gedownloade PS5-games

Soms is het wel interessant om te zien wat de games zijn die het meest worden gedownload. Sony heeft nu op hun eigen blog een mooi overzicht gemaakt van wat de meest gedownloade games zijn op de PS5. Daarbij zijn Call of Duty: Black Ops Cold War en FIFA 21 het meest populair.

Ergens is dat te verwachten, aangezien Call of Duty: Black Ops Cold War en FIFA 21 populaire games zijn. Maar aan de andere kant zijn de games al een tijd uit en zou het logisch zijn dat andere PS5-games in de smaak vallen.

Call of Duty: Black Ops Cold War en FIFA 21 populair op de PS5

Als we puur kijken naar de PS5 in Europa, dan is FIFA 21 nog altijd de populairste game op het platform. Hij wordt gevolgd door Call of Duty: Black Ops Cold War. De derde plek wordt ingenomen door nieuwkomer It Takes Two. En dat stemt mij positief, aangezien die game wat mij betreft echt de moeite waard is, zoals je hier kunt lezen. Ook Rainbow Six Siege doet het nog altijd goed, wat wel opvallend is, aangezien die game echt al een hele tijd uit is. Je zou dan op een gegeven moment denken dat iedereen die game wel heeft. De top 5 wordt met Spider-Man: Miles Morales afgesloten.

FIFA 21
FIFA 21 (Afbeelding: Electronic Arts)

In de Verenigde Staten is Call of Duty: Black Ops Cold War ook de populairste game op de PS5. Daar zien we echter geen FIFA 21 in de top 5. De tweede plek aldaar wordt ingenomen door Spider-Man: Miles Morales. De derde game daar is NBA 2K21, de populaire basketbal game. It Takes Two en Rainbow Six Siege doen het daar ook nog altijd goed.

Fortnite ook in trek

Kijken we tot slot nog even naar de diverse free-to-play games, dan is Fortnite zowel in de Verenigde Staten als in Europa het goed doet. Naast Call of Duty: Black Ops Cold War doet ook Warzone het goed. Hetzelfde geldt voor Rocket League, die onlangs een nieuw seizoen kreeg.

Rocket League Season 3 krijgt F1- en Nascar-content

Reageer op artikel:
Call of Duty scoort: Top 10 meest gedownloade PS5-games
Sluiten